Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE LEKARA: GREŠKA KOJU PRAVE SVI SRBI U KUHINJI MOŽE DA IZAZOVE DEMENCIJU: Pod hitno treba prestati s ovom lošom navikom! 17:45
Odrasli STRAŠNI SIMPTOMI DEMENCIJE MOGU DA BUDU POSLEDICA NEDOSTATKA JEDNOG VITAMINA: Kad pomislite da se "gubite", obavezno proverite OVO! 07:30
Odrasli OVO SU SIMPTOMI DEMENCIJE KOJA SE RAZVIJA IZMEĐU 30. I 65. GODINE: Stručnjak otkriva STRAŠNE ZNAKOVE koje nikako ne smemo ignorisati 14:10
Odrasli MESECIMA SAM UZIMALA NMN SUPLEMENTE, EVO ŠTA MI SE DOGODILO: Lično iskustvo žene koja tvrdi da joj se organizam preporodio! 19:05
Odrasli POZNATA VODITELJKA OBOLELA OD ALCHAJMEROVE BOLESTI! Sve vreme je mislila da pati od simptoma menopauze - 1 znak je bio očigledan, ali ga je godinama ignorisala! (FOTO) 20:10
Ispovesti DEDA JE PONAVLJAO DA NOĆU VIDI MUŠKARCA U KUĆI, ALI MU NIKO NIJE VEROVAO JER JE IMAO DEMENCIJU: A kad je umro otkrivena je babina najveća tajna, porodica u šoku! 19:05
Odrasli OVAKO U STVARI POČINJE ALCHAJMEROVA BOLEST - nema veze s gubitkom pamćenja! Jedan simptom je nepodnošljiv, a 8 godina nakon pojave drugog dijagnostikuje se opako oboljenje! 07:29
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15
Odrasli JA SAM STRUČNJAK ZA DEMENCIJU: Svi koji žele da smanje rizik od bolesti moraju da urade jednu stvar! 07:30
Odrasli NIJE ŠALA, IZNENAĐUJUĆI ZNAK DEMENCIJE SE VIDI KAD OTVORIMO VRATA FRIŽIDERA: Ako ovo primetite, to je signal za uzbunu! 11:01
Odrasli GODINAMA SAM IMALA JEZIVE MIGRENE I GUBILA SE - lekari su mislili da uzimam kokain, a onda sam otkrila da me KUĆA UBIJA: Dolazak majstora mi je spasao život! 12:10