Zanimljivosti VATRENI GLUMAC OTKRIO DETALJE SNIMANJA NAJINTIMNIJIH SCENA S MEGAN FOKS: Evo šta su mu tražili na setu, ona je glumila ROBOTA, a on pobesneo! 12:04
Strast MRZELA SAM JEDNU POZU DOK JE NISAM PROBALA NA OVAJ NAČIN: Nisam znala da može biti tako dobra! 00:00
Zanimljivosti UDATA GLUMICA JE DOŽIVELA VRHUNAC NA SNIMANJU SA KOLEGOM - pa se ovako branila: Zaveo je 29 godina mlađi, na intimne scene svi crvene 22:20
Ispovesti SPAVALA SAM SA 10.000 MUŠKARACA I ZNAM ŠTA ŽELE U KREVETU! Jednostavnije je nego što mislite! 21:40
Ispovesti ZAVRŠILA SAM KOD NEPOZNATOG MOMKA: Celu noć smo vrištali od strasti, a onda sam ujutru čula jeziv glas - imali smo društvo 15:20
Ispovesti IMAM FETIŠ KOJI NE SMEM DA IZGOVORIM NAGLAS: To bi mi upropastilo brak, ni sama ne verujem da to želim da uradim 23:40
Ispovesti ZA BOŽIĆ MUŽU POKLANJAM ČETVORKU! Isplanirala sam sve do detalja, zar nisam najbolja žena?! 23:30
Ispovesti MOJA BUDUĆA ŽENA JE PRE VENČANJA IMALA NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM IKAD ČUO: Spomenula mi je drugog muškarca i rok od mesec dana! 22:45
Vesti ONA JE 10 GODINA RADILA NA BRODU, A SADA JE OTKRILA ŠTA SE SVE TAMO DEŠAVA: Evo šta zaposleni rade s kolegama u kabinama, gde uvek spava više ljudi! 13:05
Ispovesti SEDAM MESECI SMO U VEZI - kada pitam da imamo odnose on mi kaže ovo: Nijednom do sada nismo spavali, POMOZITE 00:15
Strast HTELA SAM DA ZAČINIM VEZU SA DEČKOM I BILA INTIMNA SA DEVOJKOM: Da sam znala da ću OVO da doživim, ne bih se usudila! 23:20
Vesti NA BRODOVIMA POSTOJE CRVENE SOBE - tamo se dešavaju ŠOK STVARI! Ulećem ljudima tokom intimnog odnosa da zajedno radimo OVO 09:30