Zanimljivosti BANKROT STARLETA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Bivši je ponižavao i varao s kim je stigao - sad će da unovči bračne tajne 11:18
Ispovesti ROĐENA SESTRA SE PRESELILA KOD MOG BIVŠEG 3 DANA POSLE NAŠEG RAZVODA: Roditelji je pravdaju, a ona mi je OVO poručila 20:23
Zanimljivosti U JEKU RAZVODA DŽENIFER LOPEZ ŠALJE TAJNU PORUKU BIVŠEM: Sve je snimljeno - jedan detalj posebno upada u oči (VIDEO) 20:20
Zanimljivosti POSLE RASTANKA S NJIM IVANI KRENULO NIZBRDO: Povreda, krah na Olimpijadi - šta za to vreme radi bivši lep kao Apolon 17:50
Ispovesti ŽIVIM U ISTOJ KUĆI SA BIVŠIM MUŽEM - KOJI IMA NOVU DEVOJKU: Radi se o mojoj drugarici i sad moram da ih gledam zajedno! 14:08
Zanimljivosti VREMEŠNI MUZIČAR OSTAVIO ŽENU ZBOG 20 GODINA MLAĐE: Šta će mu 54-godišnja slavna pevačica, kad može da šeta piletinu (FOTO) 15:30
Zanimljivosti LUCIJA ŠERBEDŽIJA GA JE ČEKALA 25 GODINA, ON ZAVRŠIO SA SRPSKOM GLUMICOM: Tajna ljubav o kojoj je pričao ceo region (FOTO) 10:51
Ispovesti UPUSTILA SE U AFERU SA OŽENJENIM BOGATAŠEM: "On mi ugađa, drži me kao malo vode na dlanu a ja se osećam iskorišćeno!" 21:51
Ispovesti RAZMIŠLJAM SE IZMEĐU 2 MUŠKARCA, OBOJICA ME VOLE ALI NE DAJU NOVAC: Žele da ih ona izdržava ali za uzvrat će joj pružiti više ljubavi (FOTO) 22:00
Ispovesti BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE PREVARA MUŽA UMALO UNIŠTILA: "Sve sam mu oprostila, branila ga od drugih a onda su krenule noćne more!" (FOTO+VIDEO) 19:00
Strast MIA JE OTKRILA SVE DETALJE O ULASKU U SVET FILMOVA ZA ODRASLE: Srela je muškarca na ulici i jednim potezom ubedio je kaže "da" (FOTO) 11:12
Brak i veze IVANU JE MUŽ NAKON RAZVODA OSTAVIO BEZ NOVCA I KROVA NAD GLAVOM: Sada mora da joj isplati 204.000 evra, razlog je neverovatan (FOTO) 14:00