Odrasli 21 ZNAK DA STE ALKOHOLIČAR: Ako ste na samo 6 ovih pitanja odgovorili sa "DA", alarm već uveliko zvoni! 19:01
Zanimljivosti KAMERA SNIMILA JEZIVU SCENU! Ostavila je na trenutak bebu samu s malenim bratom, nije ni slutila šta će se dogoditi: Ovo tera suze na oči! (VIDEO) 15:05
Roditeljstvo PITALA JE STAROG OCA DA LI VOLI VIŠE SVOJU DECU ILI UNUKE: Usledio je odgovor zbog kog je zanemela, dobila je odgovor kakav nikako nije očekivala! (VIDEO) 08:01
Strast OŽENJEN SAM, ALI SAM NARUČIO USLUGE POSLOVNE PRATNJE: Ta devojka mi je delovala poznato, ali tek kad je krenula kući sledila mi se krv u žilama! 20:01
Ostali ljubimci VIDELA JE DA SE U TRAVI NEŠTO MRDA I ODLUČILA DA VIDI ŠTA JE: Kada je prišla ugledala je neobično biće, a onda je nešto sa stabla počelo da se spušta ka njoj! (VIDEO) 18:01
Odrasli MATEA JE POBEDILA RAK KADA JE IMALA SAMO 10 GODINA, PA ONDA OPET I SA 27: Ovo su joj bili prvi simptomi opake bolesti, a nakon njenog vraćanja pomoglo joj je SAMO JEDNO! (FOTO) 08:01
Odrasli ZGROZIĆETE SE KAD VIDITE ŠTA SE SVE KRIJE U OPREMI ZA TRENING: Posle vežbanja odmah je skinite i operite! 17:01
Odrasli GOJAZANI MUŠKARCI MLAĐI OD 30 GODINA IMAJU 3 PUTA VEĆI RIZIK DA OBOLE OD RAKA PROSTATE: Doktori su otkrili koja oscilacija u kilaži može biti fatalna (FOTO) 18:02
Odrasli MEDICINSKA SESTRA OTKRIVA ZA ČIME LJUDI NAJVIŠE ŽALE NA SAMRTI: Ove ispovesti navešće vas na preispitivanje već danas (FOTO) 17:00
Odrasli PRITAJENA OPASNOST PO ZDRAVLJE KRIJE SE U SREDSTVIMA KOJA KORISTIMO SVAKI DAN: Nismo ni svesni rizika u koji se dovodimo prilikom uobičajenog spremanja kuće (VIDEO) 17:00
Odrasli JEDAN SIMPTOM DEPRESIJE OČIGLEDAN JE TEK ZA VREME OBROKA: Obratite pažnju na ovaj znak uzbune, dolazi potpuno nenajavljeno (FOTO) 16:14
Roditeljstvo USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO) 16:00