Kuce PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO) 10:30
Odrasli DA LI I VAS VEĆ SADA PLAŠE OPEKOTINE OD SUNCA? Evo kako da ih očas posla zalečite sastojkom iz kuhinje! 17:30
Vežbanje OVU TEHNIKU JAPANCI KORISTE DECENIJAMA: Petominutna vežba svakog dana održava nas vitalnim i punim energije (FOTO) 14:30
Ostali ljubimci UŠAO JE U DVORIŠTE I U NJEMU UGLEDAO STVORA, U TRENU GA JE OBLIO HLADAN ZNOJ: Izvadio je telefon da snimi o čemu se radi, a onda mu se životinja s nečim na leđima približila! (VIDEO) 12:15
Zanimljivosti LJUDI SU NEMOĆNO VRIŠTALI S OBALE DOK SE PATKA S PAČIĆIMA PRIBLIŽAVALA BRANI: Jedna životinjica je skliznulo niz vodu, a potez njegove majke mnogima je naterao suze na oči! (VIDEO) 16:10
Dete DALA JE BEBI DA JEDE CELER, SUTRADAN JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Majka je prošla kroz agoniju kada je videla šta se desilo njenoj ćerkici, lečenje je trajalo mesecima (FOTO) 18:00
Odrasli 21 ZNAK DA STE ALKOHOLIČAR: Ako ste na samo 6 ovih pitanja odgovorili sa "DA", alarm već uveliko zvoni! 21:01
Zanimljivosti KAMERA SNIMILA JEZIVU SCENU! Ostavila je na trenutak bebu samu s malenim bratom, nije ni slutila šta će se dogoditi: Ovo tera suze na oči! (VIDEO) 17:05
Roditeljstvo PITALA JE STAROG OCA DA LI VOLI VIŠE SVOJU DECU ILI UNUKE: Usledio je odgovor zbog kog je zanemela, dobila je odgovor kakav nikako nije očekivala! (VIDEO) 10:01
Strast OŽENJEN SAM, ALI SAM NARUČIO USLUGE POSLOVNE PRATNJE: Ta devojka mi je delovala poznato, ali tek kad je krenula kući sledila mi se krv u žilama! 22:01
Ostali ljubimci VIDELA JE DA SE U TRAVI NEŠTO MRDA I ODLUČILA DA VIDI ŠTA JE: Kada je prišla ugledala je neobično biće, a onda je nešto sa stabla počelo da se spušta ka njoj! (VIDEO) 20:01
Odrasli MATEA JE POBEDILA RAK KADA JE IMALA SAMO 10 GODINA, PA ONDA OPET I SA 27: Ovo su joj bili prvi simptomi opake bolesti, a nakon njenog vraćanja pomoglo joj je SAMO JEDNO! (FOTO) 10:01