Roditeljstvo TATA POKAZAO NEOBIČAN NAČIN USPAVLJIVANJA: Ovaj snimak je osvojio mreže, nećete verovati čega se on dosetio! (VIDEO) 14:00
Kuce "PA ON JE DŽIN!" Vlasnica počela da kupa francuskog mastifa, njegova reakcija je neprocenjiva! (VIDEO) 18:10
Brak i veze ČUO JE RAZGOVOR SVOJE SUPRUGE I IZLETEO IZ STANA ISTOG TRENUTKA: Ono što je potom uradio rasplakalo bi svaku ženu! (VIDEO) 15:41
Ostali ljubimci ČUDNO STVORENJE DOLAZI SVAKE NOĆI DA SE MAZI: Mnogi su zapanjeni ponašanjem ove životinje prema ljudima! (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo OVO JE PRAVI PRIMER ISKRENE, BRATSKE LJUBAVI ZBOG KOJE SU SVI ZAPLAKALI: Jedan potez ovog dečaka govori više od 1000 reči (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo SNIMAK OVOG OCA IZAZVAO JE BURNU DEBATU: U naručju drži psa, a dete šeta pored njega, javnost u neverici pred ovom scenom(VIDEO) 16:15
Ostali ljubimci OVAJ SNIMAK ULEPŠAĆE VAM CELU NEDELJU: Devojčica je prišla konju, a njihov zagrljaj otopio je i najtvrđa srca (VIDEO) 15:40
Ostali ljubimci PREPOZNAO GA JE I POTRČAO MU U ZAGRLJAJ: Zbog emotivne scene susreta majmuna i bivšeg vlasnika ljudi ne prestaju da plaču (VIDEO) 08:30
Brak i veze GEST VREMEŠNOG STARCA JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: "Ako ovo nije čista i iskrena ljubav ja ne znam šta je!" (VIDEO)deo) 19:00
Ispovesti PRED VENČANJE SE SETILA NEZAPAMĆENOG PORODIČNOG SKANDALA: "Moja tajna veza sa bratom će uništiti moj najvažniji dan u životu!" 20:00
Ostali ljubimci ČUVA GA KAO SVOG LJUBIMCA: Evo zbog čega je ovaj vlasnik odlučio da drži jednu od najslađih i najređih životinja! (VIDEO) 16:00
Kuce LJUDI SU ZANEMELI KAD JOJ JE SKOČIO U ZAGRLJAJ: Mnogi su bili uvereni da je u pitanju divlja životinja a ne ljubimac! (VIDEO) 15:00