Najnovije Dnevni horoskop
  • Zdravlje
  • Ljubav
  • VIP vesti
  • Lifestyle
  • Lepota
  • Dom i kuhinja
  • Astro kutak
  • Ljubimac
  • kultura

• Naslovna
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
  • Astro kutak
    • Numerologija
    • Horoskop
    • Astrologija
    • test ličnosti
  • Ljubimac
    • Mace
    • Kuca
    • Ostali ljubimci
  • kultura
    • Dobra knjiga
    • Vesti
    • Film, muzika i pozorište
Najnovije Dnevni horoskop

mudrosti

Ne spavaju svi kojima su oči zatvorene, niti vide svi oni kojima su oči otvorene.
Citat dana

Ne spavaju svi kojima su oči zatvorene, niti vide svi oni kojima su oči otvorene.

18:51

Vrlo je tačno da naš ugled počinje od nas samih, jer onaj ko želi da ga drugi poštuju treba najpre da sam sebe poštuje.
Citat dana

Vrlo je tačno da naš ugled počinje od nas samih, jer onaj ko želi da ga drugi poštuju treba najpre da sam sebe poštuje.

18:08

Preko noći postaje slavan samo onaj ko je danima neumorno radio.
Citat dana

Preko noći postaje slavan samo onaj ko je danima neumorno radio.

19:36

Za svaku štednju morate nečega da se odreknete. Ja ću se odreći rasprave sa budalama, i uštedeću na živcima.
Citat dana

Za svaku štednju morate nečega da se odreknete. Ja ću se odreći rasprave sa budalama, i uštedeću na živcima.

10:56

Prvo što primetim kod čoveka je brzina kojom pogazi reč, a drugo razlog kojim pogaženu reč opravdava.
Citat dana

Prvo što primetim kod čoveka je brzina kojom pogazi reč, a drugo razlog kojim pogaženu reč opravdava.

13:07

Naučio sam da ne ispravljam ljude, čak i kada znam da nisu u pravu. Teret da sve bude savršeno nije na meni. Svet je vredniji od savršenstva.
Citat dana

Naučio sam da ne ispravljam ljude, čak i kada znam da nisu u pravu. Teret da sve bude savršeno nije na meni. Svet je vredniji od savršenstva.

15:18

Svaka žena može da nasamari muškarca ako ona tako želi i ako je on zaljubljen u nju.
Citat dana

Svaka žena može da nasamari muškarca ako ona tako želi i ako je on zaljubljen u nju.

20:02

Ja ne verujem u pesimizam. Ako nešto ne ide onako kako mi želimo, idi napred. Ako misliš da će padati kiša, padaće.
Citat dana

Ja ne verujem u pesimizam. Ako nešto ne ide onako kako mi želimo, idi napred. Ako misliš da će padati kiša, padaće.

11:30

Ljubaznost, ljubaznost, ljubaznost. Želim da napravim novogodišnju molitvu, a ne želju. Molim se za hrabrost!
Citat dana

Ljubaznost, ljubaznost, ljubaznost. Želim da napravim novogodišnju molitvu, a ne želju. Molim se za hrabrost!

14:33

Svaki put kada se žena zauzme za sebe, ona se zalaže za sve žene.
Citat dana

Svaki put kada se žena zauzme za sebe, ona se zalaže za sve žene.

16:44

Kad je neko stalno i svačim nezadovoljan, to ipak mora da mu pričinjava neko zadovoljstvo.
Citat dana

Kad je neko stalno i svačim nezadovoljan, to ipak mora da mu pričinjava neko zadovoljstvo.

19:41

Iskoristite šansu! Ceo život je šansa. Čovek koji stigne najdalje je obično onaj koji se usudio da pokuša.
Citat dana

Iskoristite šansu! Ceo život je šansa. Čovek koji stigne najdalje je obično onaj koji se usudio da pokuša.

18:52

• 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 18
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
Impresum Pravila korišćenja Pravila komentarisanja Kontakt Marketing Politika privatnosti

© Srećna.Republika.rs 2022. Sva prava su zadržana.