Odrasli OTKRIVENO KOG SE OBOLJENJA LJUDI NAJVIŠE PLAŠE: O njemu ne žele ni da razgovaraju, a evo zbog čega! 15:01
Odrasli KAKO SE PRAVILNO PIJU ANTIBIOTICI: Jednu grešku svi pravimo i time produžavamo prehladu (FOTO) 12:00
Odrasli STRUČNJACI OTKRILI ZAŠTO SE NAJČEŠĆE BUDIMO NOĆU: Ove navike čine naš san isprekidan i jutro dočekamo umorni, evo koje je rešenje! (FOTO) 10:00
Odrasli 5 KRAJNJE NEOBIČNIH SIMPTOMA RAKA JAJNIKA: Ako ih primetite, odmah se obratite lekaru, jedan je posebno iznenađujuć i oseća se u leđima! 15:54
Odrasli ČITAVOG ŽIVOTA MOKRIMO POGREŠNO: 5 loših navika kojima većina nas stavlja zdravlje u ozbiljan rizik, a ovo su simptomi problema! 15:01
Ispovesti OTIŠLA SAM U TURSKU PO ZUBE, ALI JE USLEDIO PAKAO: Kada me je moj stomatolog video, kleknuo je pored stolice da se pomoli za mene! (FOTO) 15:01
Telo EVO KAKO DANAS IZGLEDA ŽENA KOJA SE TRANSFORMISALA KUPUS DIJETOM: Svet je ranije brujao o njoj, a sada je ponovo tema broj jedan! (FOTO) 10:17
Odrasli ZBOG MOBILNOG TELEFONA SAM ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Sa ovim simptomima je sve počelo! (VIDEO) 19:01
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA U ORGANIZMU KAD POSTIMO? Zaprepastiće vas rezultati studija, a pogotovo kako na to reaguju pojedini organi! 10:01
Odrasli DOKTORKA UPOZORILA NA ŠTETNOST SREDSTAVA ZA ČIŠĆENJE: Dok se trudite da kuća zablista možete ugroziti zdravlje, ovo obavezno koristite(FOTO) 18:01
Odrasli JEDAN ZNAK UKAZIVAO JE NA TO DA DOŽIVLJAVAM INFARKT: A lekari su mislili da imam problem sa želucem i da sam anksiozna, OBRATITE PAŽNJU NA TAJ SIMPTOM! 16:01
Odrasli ZNACI NA JEZIKU KOJI MOGU DA BUDU RAK! I još 4 druga simptoma na koja morate da obratite pažnju! 16:01