Kuce ANA JE IZ PRIHVATILIŠTA IZVELA IZMUČENOG PSA TEŠKOG 65 KILOGRAMA: Čim je stigla kući shvatila je šta je učinila! (VIDEO) 07:45
Roditeljstvo ĆERKA SE PORODILA U TAJNOSTI I POZVALA MAJKU DA DOĐE: Bakina reakcija na unuče sve ostavila u suzama! (VIDEO) 15:50
Roditeljstvo LJUDI ME NAZIVAJU ČUDOVIŠTEM ZBOG VIDEA KOJI SAM PODELILA: Na njemu je moja ćerka i tvrde da sam zbog ovoga grozna majka 14:50
Brak i veze GRUPA MASKIRANIH MOMAKA POKUŠALA JE DA JE KIDNAPUJE - kada je naišao on: Takvom raspletu se niko nije nadao (VIDEO) 13:25
Roditeljstvo DEVOJČICA SE NA BINI OBRATILA JEDNOJ OSOBI ŽESTOKIM REČIMA: Kada je izgovorila OVO voditeljka joj je brzo uzela mikrofon (VIDEO) 11:25
Vesti ŠOKANTAN SNIMAK OBIŠAO SVET - svi bruje o ovom muškarcu! U odelu je utrčao u tunel i NESTAO, svi traže objašnjenje šta mu se dogodilo: "Beži od muža svoje ljubavnice"! 20:30
Roditeljstvo DEVOJČICA JE POČUPALA MAMU: Niko nije znao da će žena ovako burno reagovati, dohvatila je pred svima... ŠOK VIDEO 14:45
Ostali ljubimci DEČAK (3) JE UPAO U JAMU KOD GORILE - njena reakcija PODIGLA SVET NA NOGE: Svi stoje i nemo posmatraju ŠOK prizor! (VIDEO) 14:50
Roditeljstvo DALA JE BEBI NOŽ DA BI UPLAŠILA MUŽA! Nije slutila kakva će drama uslediti - dok je bio uzrujan nastupio je JOŠ VEĆI HAOS! 08:30
Kuce SAMO SAT VREMENA PRE NEGO ŠTO JE TREBALO DA USPAVAJU PSA ON JE DOŠAO PO NJEGA: Životinja je zakukala, od njegove reakcije suze same teku! (VIDEO) 17:40
Brak i veze REKAO MI JE DA ME VOLI I POSLAO FOTOGRAFIJU IZ KOLA, nije ni sanjao šta ću ugledati na njoj! Sevnule su gole noge, a to je bio samo početak! (VIDEO) 23:00
Telo TRUDNICU SU ZBOG OVOG DETALJA NA BIKINIJU RAZAPELI NA MREŽAMA! "Sram te bilo, ovo je neprikladno pred detetom", a drugi su primetili nešto STRAŠNO! (VIDEO) 15:15