Ispovesti ZBOG PREVARE JE OSTAVILA DEČKA, ALI I DALJE MORA DA GA VIĐA: On je kažnjava iako ništa nije kriva, želi da je povredi tamo gde je najviše boli 19:00
Ispovesti MOJOJ DEVOJCI JE TO PRVO BILO ZABAVNO, ALI SADA SE ZGRAŽAVA! Muškarac otkrio bez čega ne može u krevetu, pa zaprepastio ljude! 20:01
Ispovesti U SREĆNOM BRAKU SAM 11 GODINA, ali ne da mi mira nešto što se dogodilo pre 16! Da li da sve priznam svojoj ženi? 20:01
Ispovesti IMA 58 GODINA I JOŠ ŽIVI SA RODITELJIMA: Nakon što se preselila bliže svom partneru, otkrila je još jednu njegovu šokantnu tajnu! 19:59
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Brak i veze U CVEĆARI KOJU VODI SA SUPRUGOM POJAVILA SE VLASNICA HOTELA: Posle jedne njene rečenice otkrivena je šokanta tajna, u trenu se sve promenilo (FOTO) 17:01
Ispovesti SLUČAJNO SAM OTKRILA DA SAM TRUDNA, ali nikada niko ne sme da sazna ko je otac! To bi sve uništilo! 18:01
Ispovesti IMA 46 GODINA I NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Očajna zbog neuspeha odlučila se na drastičnu promenu(FOTO) 20:00
Ispovesti MUŽ SPAVA SA LJUBAVNICAMA DOK JA SPREMAM KUĆU, SVE ČINIM DA MU UDOVOLJIM: Monika otkriva kako izgleda njen brak, evo šta joj nije dozvoljeno! (FOTO) 19:01
Ispovesti NAKON PORODIČNOG OKUPLJANJA PREVARILA JE DEČKA, kada je otkrila ko joj je ljubavnik svi su zanemeli od šoka! (FOTO) 21:00
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 16:06
Ispovesti ŽENA ME VIŠE NE PRIVLAČI I IZBEGAVAM JE, ali uradio sam sam jednu mnogo strašnu stvar i sada sam potpuno zbunjen! Šta se dešava sa mnom? 21:01