Zanimljivosti HARI OTKRIO KAKVA JE MEGAN U KREVETU! Ovo stvarno niko nije očekivao: Čekao sam ispred vrata hotelske sobe, a ona me je samo uvukla unutra! 11:01
Zanimljivosti "ZBOG KAMILE BI BILO MRTVIH NA ULICAMA, ONA JE ZLIKOVAC": Hari u najnovijoj emisiji popustio sve kočnice, svet u šoku šta je ispričao! 14:16
Zanimljivosti "DAJANA JE U SEBI NOSILA MUSLIMANSKU BEBU KAD JE UMRLA": Reči princa Harija odzvanjaju svetom, ne prestaju da cure šokantne informacije o britanskoj kraljevskoj porodici! 09:05
Zanimljivosti HARI OTKRIO ZAPREPAŠĆUJUĆU ISTINU O KAMILI: Vilijam i ja smo preklinjali oca samo da ne učini to! (FOTO) 16:08
Zanimljivosti DRAMA U BRITANIJI, KRUNISANJE ČARLSA III BIĆE PONIŠTENO? Kraljevski ekspert izneo jezive prognoze, iza svega se krije kraljeva preljuba! 15:01
Zanimljivosti HARI PREKRŠIO MAJČIN ZAVET: Princeza Dajana mu ovaj potez nikada ne bi oprostila! (FOTO) 13:20
Zanimljivosti ZBOG PRINCA LUJA NIKO VIŠE NE PRIČA O MEGAN I HARIJU: Mladi naslednik krune izazvao haos! (VIDEO) 17:01
Zanimljivosti RASKRINKANA KAMILINA TAJNA: Jedini cilj udaje bio joj je novac, sve je otkriveno! 12:01
Zanimljivosti PRETNJE SMRĆU, GUBITAK BEBE, RASISTIČKE UVREDE: Druga strana medalje pokazuje kroz kakav pakao su prošlI Hari i Megan zbog kraljevske porodice! 17:02
Zanimljivosti "BOMBA" ZA KRALJEVSKU PORODICU! Objavljen dokumentarac od kog je drhtala cela Britanija, svetski mediji u šoku: Ovo je rat sa Vindzorom! (FOTO) 12:12
Zanimljivosti OVO ĆE SLOMITI ČARLSA: Pogledajte koji je komad nakita nosila Megan Markl u srcu Njujorka samo nekoliko sati nakon novog udara na kraljevsku porodicu! (FOTO) 18:01
Zanimljivosti ŠTA SE DEŠAVA S KRUNOM KRALJA ČARLSA? Britanski mediji objavili šokantne vesti: Pod okriljem mraka odneta je na tajnu lokaciju! 13:01