Brak i veze EMA JE UPLATILA PUTOVANJE ZA DEČKA I SEBE: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, pa je donela neočekivanu odluku! (FOTO+VIDEO) 21:00
Zanimljivosti BEBA JE ZNATIŽELJNO GLEDALA U NEPOZNATU ŽENU TOKOM PRVOG LETA AVIONOM: Putnici se ovakvom obrtu nisu nadali (VIDEO) 09:10
Zanimljivosti KRENULI SU AVIONOM SA LETOVANJA PA PRIMETILI DA IM NEMA DOKUMENTARA: Na aerodromu je usledila drama, ovakvom raspletu se niko nije nadao (VIDEO) 15:21
Brak i veze MLADOŽENJA JE OSTAVIO MLADU NEKOLIKO DANA PRED SVADBU: Njena majka je povukla potez o kom se i danas priča (VIDEO) 19:10
Moda LEPOTICA JE SAMOUVERENO KRENULA KA AJFELOVOJ KULI: Tesna haljina ju je izdala, pred prolaznicima je sevnulo sve! (VIDEO) 09:00
Oko sveta ZBOG PUTOVANJA OKO SVETA PRODALI SU SVE ŠTO SU IMALI: Pred polazak se desio neočekivani obrt, svi su zatečeni ovakvim raspletom 19:00
Roditeljstvo DEJANINA PRVA NOVA GODINA SA ĆERKICOM LAROM: " Dobila sam neopisiv osećaj sreće, ali nije uvek lako" 17:00
Zanimljivosti EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVE NA MREŽAMA: Vremešni dekica nije mogao da sakrije suze kad je ugledao njega! (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti DOŠLA JE DA SE FOTOGRAFIŠE ZA PASOŠ: Nisu joj dopustili dok nije uklonila jedan detalj na licu, evo šta je morala da uradi (VIDEO) 19:40
Strast TAŠA JE ODLETELA KOD APSOLUTNOG NEZNANCA NA DRUŽENJE: "Moji pratioci su bili prestravljeni, a ja sam uživala u vili sa 10 soba" (VIDEO) 21:00
Horoskop VIKEND HOROSKOP OBEĆAVA: Lavove čeka osvetnički povratak na tron, Vodolijama će iznenadna avanutura pomutiti razum (FOTO) 08:00
Zanimljivosti DOŠAO JE SA LJUBIMCEM NA POZNATU PLAŽU: Od prljavštine u koju je zaronio mnogima je pripala muka! (VIDEO) 12:00