Zanimljivosti Da li sanjate o dočeku Nove godine na toplom moru ili više volite vrele poljupce u gradu ljubavi? NAJBOLJE, NAJBLIŽE I NAJPOVOLJNIJE DESTINACIJE ZA PROVOD 31. DECEMBRA! 13:01
Horoskop VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Otkrivamo koga čeka sudbinska ljubav, a koga sjajne vesti na poslu i povišica! 09:01
Ispovesti ŠTA MI JE OVO TREBALO U ŽIVOTU? Na prvi sastanak s potpuno nepoznatim momkom otputovala je u Portugal, a onda je usledio pakao! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti GDE JE SADA TA BEBA? Snimak pokojne princeze Dajane isplivao u javnost, svi govore o detetu u njenom naručju! 11:01
Ispovesti ŽENA MI JE REKLA DA ĆEMO IMATI TROJKU AKO ISPUNIM 2 USLOVA: Sve sam učinio, a njena reakcija je skandalozna! 08:05
Zanimljivosti Stigao mi je mejl od nepoznate žene, a kada sam ga otvorila SHVATILA SAM DA JE ONA ISTA JA! Šokantna porodična tajna otkrivena posle 36 godina! (VIDEO) 14:13
Zanimljivosti KRIS UDARA KIKOVE, KAJLI TVERKUJE! Evo šta se dešava u privatnom avionu Kardašijanovih! 19:35
Ispovesti SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO) 11:20
Tetka Saveta DA LI UMETE DA SE ZA PUT SPAKUJETE U JEDAN RANAC? Ovako sve staje, a ništa ne bude izgužvano! (VIDEO) 12:30
Horoskop OVNOVIMA RIM, DEVICAMA TAJLAND, A STRELCU KARIBI! Ovo su idealne destinacije za medeni mesec za svaki znak! 21:00
Ispovesti DA LI STE IKADA VIDELI OVOLIKU ZADNJICU? Njoj su potrebne dve stolice u restoranima, dva mesta u autobusu i uvek se vozi samo na zadnjem sedištu automobila! (VIDEO) 13:15
Horoskop VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŽENE! Evo ko će do kraja 2022. otkriti da ga partner vara, a ko će uploviti u vezu na daljinu! 09:00