Zanimljivosti IRINA VUKOTIĆ ZAPALILA TURSKU: Ovu fotografiju su svi dugo iščekivali, komentari nisu prestajali da pljušte, ali ni bračne ponude! (FOTO) 10:00
Oko sveta ON JE OL-INKLUZIV KRALJ I UVEK DOBIJE SVE ŠTO ŽELI: Usavršio je trikove kako da maksimalno iskoristi sve što ulazi u aranžman, a ovo su njegovi saveti (FOTO) 08:00
Tetka Saveta SAVETI ZLATA VREDNI ZA KUPOVINU AVIO KARATA: Njujorčanka podelila trikove kako da prođete jeftinije, a jedna kategorija ljudi može da pazari i upola cene 17:00
Oko sveta NAPUSTILA JE POSAO I UDOBAN ŽIVOT ZBOG SLOBODE: Ličilo je na ispunje snova, a onda je usledilo otrežnjenje, gorko kajanje i problemi koje nije očekivala (FOTO+VIDEO) 18:00
Kuce GLUV I SLEP SVAKO JUTRO VODI TURISTE DO BAJKOVITE PLAŽE: Vojnik je vrlo požrtvovan i pažljiv, a gosti se godinama vraćaju u hotel samo zbog njega (FOTO+VIDEO) 12:00
Zanimljivosti HOROR ISKUSTVO JEDNOG PECAROŠA: Zabacio je udicu u pukotinu stene , ono što je izronilo i krenulo ka njemu zaledilo mu je krv u žilama (VIDEO) 12:00
Zanimljivosti NEHAJNO JE POMERILA HALJINU I POKAZALA ZAVODLJIVE OBLINE: Marija Verljković rasplamasala maštu muškaraca, svi govore o njenim nogama (FOTO) 15:00
Zanimljivosti ODMOR IZ SNOVA SU PLATILE 3.500 DOLARA, ALI SU DOŽIVELE HOROR: Ušle su u misterioznu kuću i otad ne mogu da izađu iz nje, a onda su otkrile podrum s ogromnim, tajnim vratima... (FOTO/VIDEO) 16:33
Strast PROBUDILA SAM SE POLUPIJANA I POTPUNO NAGA PORED BUDUĆEG DEVERA: Ničega se ne sećam, a ono što mi je on rekao me je ŠOKIRALO! 20:01
Horoskop VELIKI LETNJI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA NAREDNIH BURNIH MESECI: Pogledajte ko će uživati u miru i u krugu porodice, ko u ludim noćima i strasnim ljubavima, a ko u slobodi! 08:05
Zanimljivosti NAČIN NA KOJI OVE ŽENE PERU VRATOVE IZAZIVA JEZU: Korisnici mreže zanemeli, na sebi nose 4 kilograma bakarnih prstenova! (VIDEO) 14:01
Oko sveta OVA ŽENA VEĆ 10 GODINA ŽIVI PO NAJLUKSUZNIJIM HOTELIMA I NIŠTA NE PLAĆA: Njen posao je samo JEDNO, da li biste vi to radili? (FOTO/VIDEO) 15:01