Odrasli SELA JE NA TOALET I ONDA JE SAMO NEŠTO PUKLO: Usledio je pakao, a očajna žena je apelovala: Nikako ne zanemarujte ovaj simptom! (FOTO) 13:01
Odrasli IMAO SAM SAMO 13 GODINA KADA JE NOGA POČELA DA MI SE TRESE: U 21. mi je dijagnostikovana Parkinsonova bolest, OVO SU MI BILI PRVI SIMPTOMI! 13:01
Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 12:01
Odrasli DEDI JE PRE 7 GODINA OTKRIVEN KANCER PO ČITAVOM TELU: Ali onda se dogodilo čudo, bolest je nestala iako NIJE IŠAO NA HEMOTERAPIJU! (FOTO) 10:01
Odrasli OTIŠLA JE U PRODAVNICU PO NAMIRNICE I SVE ZABORAVILA: Bio je to signal da ode kod lekara koji su joj saopštili strašnu vest (FOTO) 17:00
Odrasli 2 RANA SIMPTOMA RAKA PANKREASA: Javljaju se u početnim fazama oboljenja, a posebno su izraziti u RANIM JUTARNJIM SATIMA! 13:01
Odrasli 8 GODINA JE IMALA SIMPTOME, A NIJE NI ZNALA DA JE BOLESNA: Kad su joj saopštili dijagnozu Hana je zanemela od šoka, ostale su trajne posledice (FOTO) 09:00
Psihologija MOGU DA NATERAM LJUDE DA URADE BILO ŠTA ZA MENE, jedan čovek mi je dao 150.000 dolara! Evo šta se krije iza priče ove neobične, mlade žene! (VIDEO) 18:01
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 16:06
Odrasli KADA JE IMALA SAMO 49 GODINA SAZNALA JE DA IMA DEMENCIJU! Sada otkriva kako je živeti s opakim oboljenjem: Ovo su prvi simptomi! 15:01
Odrasli OVO MORAJU DA ZNAJU SVI KOJI SU PRELEŽALI KOVID: Novo istraživanje potvrdilo vezu opakog virusa sa srčanim, ali i moždanim udarom, oprez zbog 2 simptoma! 15:27