Zanimljivosti KAD ONA SEDNE U PARK DOGODI SE ČUDO: Nazivaju je Snežanom, životinje pohrle ka njoj, a nećete videti ništa lepše od ovoga danas! (VIDEO) 14:00
Zanimljivosti ŽELELA JE DA IZNAJMI STAN, A ONDA JE OTKRILA SKRIVENE TROŠKOVE OD KOJIH JE ZANEMELA: Devojka je šokirano gledala u zahteve stanodavca (VIDEO) 16:01
Ostali ljubimci SNIMALA JE MODNI VIDEO NI NE SLUTEĆI OPASNOST KOJA JE VREBA: Kada je pogledala snimak vrisnula je od straha! (VIDEO) 13:02
Roditeljstvo ZATRUDNELA JE SA SAMO 13 GODINA: Odlučila je da rodi, a ovako danas izgleda njen život! (VIDEO) 11:09
Telo UŽIVALA JE U ČARIMA LETOVANJA U TURSKOJ, A ONDA JOJ JE PRIŠLA KONOBARICA: Nakon njenih reči otrčala je u sobu plačući, kako je moguće da se ovo dešava? (VIDEO) 16:02
Roditeljstvo BILA JE NA PLAŽI KADA JOJ JE GLADNA BEBA ZAPLAKALA: "Bez razmišljanja uzela sam da je podojim, a sutradan je snimak završio na internetu i nastala je drama" (FOTO+VIDEO) 14:02
Zanimljivosti EVO ZAŠTO CEO SVET BRUJI O OVOJ MLADI: Uoči svadbe pripremila je raskošnu čajanku za svoje deveruše, a pokloni koje im je pripremila šokirali su javnost! (FOTO+VIDEO) 15:00
Zanimljivosti SUNČALA SE POTPUNO NAGA PORED BAZENA U SVOME DVORIŠTU: Nije ni slutila šta će joj se desiti nekoliko minuta kasnije (FOTO+VIDEO) 09:00
Telo DOBRO POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU OVE PLAVUŠE: Devojka zbog svog izgleda prolazi kroz dramu, evo o čemu se radi (FOTO+VIDEO) 19:00
Kuce IMAO JE 12 GODINA I NIKO GA NIJE NI POGLEDAO U PRIHVATILIŠTU, A ONDA JE NAIŠLA ONA: Snimak usvajanja psa iz azila koji je mnogima naterao suze na oči (VIDEO) 09:00
Strast ZA NJOM UZDIŠU MUŠKARCI ŠIROM SVETA ALI NEĆE DA JE OŽENE: Zbog ovih snimaka svi beže od ove plavuše, a pominju se i milioni (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti RADILA JE U SALONU NAMEŠTAJA SVOGA SUPRUGA KADA JE DOŠAO ELEKTRIČAR: "Ne samo što mi se nabacivao, već mi je ostavio ljubavnu poruku na jednom od kreveta!" (FOTO+VIDEO) 06:05