Brak i veze ATRAKTIVNA PLAVUŠA NOSI TRANSPARENTE I OSTAVLJA KARTICE PO DUBAIJU: Nikada ne biste pogodili šta piše na njima! (VIDEO) 10:30
Ispovesti OVA MEDICINSKA SESTRA ČISTI DOMOVE BEZ ODEĆE: Svoj posao odlično naplaćuje, ovo je njen izgovor! (VIDEO) 18:45
Roditeljstvo "ZATRUDNELA SAM SA 14 GODINA I BILO JE UŽASNO": Pre punoletstva rodila dvoje dece, ovako su reagovali njeni roditelji (VIDEO) 13:17
Zanimljivosti "STJUARDESA ME JE OSRAMOTILA PRED SVIM PUTNICIMA": Devojci uskraćeno putovanje zbog stajlinga, da li je ovo primereno? (VIDEO) 15:55
Telo OVA ŽENA VEĆ 3 GODINE NE NOSI DONJI VEŠ, ČAK NI U TERETANI: Ljudi ne mogu da veruju šta vide! (VIDEO) 11:10
Brak i veze SUMNJALA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE POVUKLA BIZARNI POTEZ: Ono šta je uradila sada smatra psihotičnim! (VIDEO) 09:50
Brak i veze IZGLEDA KAO TINEJDŽER I SVI MISLE DA JOJ JE SIN: Šok je usledio kad je otkrila da su u braku i koliko godina on zapravo ima! (VIDEO) 19:00
Vežbanje KAD LJUDI ČUJU KOLIKO KRISTINA IMA GODINA, U NEVERICI ODMAHUJU GLAVOM: Zgodna plavuša redovno vežba i deli slike u malenim bikinijima! (VIDEO) 15:50
Moda NARUČILA JE FARMERKE ONLAJN: Kad je videla šta joj je stiglo, bila je šokirana i zgrožena! (VIDEO) 11:50
Brak i veze SOFI JE ODUSTALA OD KARIJERE I POSVETILA SE PORODICI: "Samo zato što sam domaćica, ne znači da sam lenja!" (FOTO+VIDEO) 08:40
Moda PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA NA METI KRITIKA: Evo šta joj zameraju šefovi i zašto je vraćena s posla!(VIDEO) 14:30
Zanimljivosti SOFI SE KUPA S PUNOGLAVCIMA I VODENIM MAJMUNIMA: Njen snimak izazvao je burne polemike na mrežama! (VIDEO) 12:30