Strast ŽENE KONAČNO OTKRILE: Ova veličina muškog ponosa je najbolja, sve su zbunile odgovorima! 07:10
Strast KOLIKO VISINA MUŠKARCA UTIČE NA INTIME ODNOSE: Visoki su zadovoljniji i imaju više uspeha kod žena a niži duže žive (FOTO) 20:30
Psihologija SLANJE "BEZOBRAZNIH" FOTOGRAFIJA NIJE SAMO ZABAVA: Zapanjiće vas šta to može da govori o ljudima! 20:01
Odrasli ALARMANTNO UPOZORENJE NAUČNIKA: Povrede glave povećavaju rizik od pojave smrtonosne bolesti, a ovo su prvi simptomi! 16:01
Odrasli UMRLA SAM, A ONA JE SEDELA PORED MENE I DRSKO MI SE OBRATILA: Neverovatna iskustva pacijenata koji su bili "s one strane", jedan muškarac nešto je čuo! 11:50
Strast SA 40 GODINA INTIMNI ODNOSI SU NAJBOLJI: Žene otkrile da u ovom dobu lakše dolaze do vrhunca, razlog je jednostavan (FOTO) 16:00
Odrasli OVU HRANU JEDEMO SVAKI DAN, A FATALNA JE PO ZDRAVLJE: Svetski fond za istraživanje raka tvrdi da postoje namirnice koje direktno uvećavaju rizik od kancera! 17:01
Odrasli DA LI ZNATE KOJI JE NORMALAN KRVNI PRITISAK? Za srčane bolesnike ta informacija je razlika između života i smrti, a istraživanje je pokazalo da samo 36% pacijenata zna! 11:01
Odrasli PROSEČNA VELIČINA PENISA PORASLA JE ZA ČAK 25 ODSTO U 30 GODINA: Lekari zabrinuti, iza toga se krije nešto MNOGO OPASNO! 21:00
Odrasli OVO MORAJU DA ZNAJU SVI KOJI SU PRELEŽALI KOVID: Novo istraživanje potvrdilo vezu opakog virusa sa srčanim, ali i moždanim udarom, oprez zbog 2 simptoma! 15:27
Psihologija DA LI STE MUZIKALNI? Ako jeste, onda ste u velikom riziku od ovih opasnih bolesti! (FOTO) 18:01
Odrasli ONO ŠTO KUPUJEMO MOŽE DA POKAŽE DA LI IMAMO RAK: I to osam meseci pre pojave prvih tipičnih simptoma i postavljanja dijagnoze, tvrde lekari! 18:01