Zanimljivosti GLUMICA SE RAZVELA, SADA KUJE PLAN KAKO DA ZATRUDNI: Želi šesto dete po svaku cenu! 16:00
Zanimljivosti ŠOK RAZVOD GRČKOG PRINCA I PRINCEZE POSLE 14 GODINA BRAKA: Tatjana vuče korene iz Jugoslavije, a na jedno nije mogla da se navikne 10:20
Ispovesti ČEKALA GA JE DVE GODINE DA SE RAZVEDE OD ŽENE KOJU NE VOLI: Kada je njegova supruga saznala za aferu usledio je šok obrt! (FOTO) 20:01
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05
Brak i veze USRED VENČANJA POJAVILA SE NJEGOVA BIVŠA ŽENA: Ono što je uradila nevesti ostavilo je goste u neverici, deca su sve gledala (FOTO) 09:02
Strast BAKA JE IMALA ODNOSE SA 15 LJUDI U ISTO VREME: "Posle razvoda imala sam 720 ljubavnika, ali jedno iskustvo je neponovljivo!" (FOTO) 20:00
Brak i veze OVO JE NAJTEŽA GODINA BRAKA: Evo kako da rešite krizni period i sačuvate ljubav nakon ove krizne brojke (FOTO) 17:02
Ispovesti OSTAVILA SAM MUŽA NAKON BROJNIH PREVARA, SADA JE USLEDILA NJEGOVA OSVETA: Nesrećna žena kroz suze je progovorila o drami, u sve su umešana i njihova deca (FOTO) 18:01
Zanimljivosti NOVE FOTOGRAFIJE NEKADAŠNJE HOLIVUDSKE ZAVODNICE RASPLAKALE SVET: Nakon što je viđena kako kopa po kontejnerima, sada je stanje još očajnije! (FOTO) 16:01
Brak i veze MUŠKARCI S OVIM ZANIMANJIMA SE SKORO UVEK RAZVODE! Jedna stjuardesa otkrila je ključnu stvar o toj temi: "Oni imaju kompleks Boga"! 18:01
Zanimljivosti "ŠTA TI IZIGRAVAŠ RIBU, GLUPAČO"! O ovom snimku Marije Veljković govori cela Srbija (VIDEO) 06:05
Ispovesti OSTAVILA JE MUŽA POSLE DVA MESECA A NOVI DEČKO JOJ JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Ovo nijedna žena ne bi oprostila! (FOTO) 18:01