Zanimljivosti OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI I ZAPLESALA NA PLAŽI, ALI SE SITUACIJA OTRGLA KONTROLI: „Ovu sramotu ću dugo pamtiti!“ (VIDEO) 16:55
Vežbanje UPARILA JE ŽUTI KOMPLET ZA VEŽBANJE SA SLUŠALICAMA I OTIŠLA NA TRENING: "Doživela sam neviđeni blam u teretani, a kao vrhunac nisam mogla ni da ga čujem!" (FOTO+VIDEO) 10:00
Brak i veze ONO ŠTO JE OVA DEVOJKA URADILA SA VENČANICOM USRED VENČANJA ŠOKIRALO JE JAVNOST: "Ovo je žalosno, ponižavaš se"(FOTO) 14:02
Brak i veze "MOJ OTAC BI DOBIO SRČANI UDAR" Skandalozan ples mladenaca šokirao goste, od sramote sklanjali pogled (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo CELOJ FAMILIJI JE POSLAO SLIKU SUPRUGE IZ PORODILIŠTA, AL JE ZABORAVIO NA JEDAN DETALJ: Žena očajna, sada ne sme nikome da izađe na oči! (VIDEO) 14:01
Ispovesti MLADOŽENJA JOJ SE NIJE POJAVIO NA VENČANJU: Kada sam poslala drugaricu po njega u stan zatekla je prizor zbog kog mi je pozlilo! Ispovest mlade koja je potresla svet! (VIDEO) 09:01
Brak i veze SKANDAL NA VENČANJU ZBOG MLADOŽENJINOG GOVORA: Nevesta nije mogla sa veruje šta on priča i to pred sopstvenom majkom (VIDEO) 15:00
Brak i veze VENČALI SU SE, A ONDA JE MLADOŽENJA ZAPOČEO ZDRAVICU I KRENUO DA REĐA BRUTALNA OTKRIĆA O MLADOJ: Ona je najpre bila u neverici, a zatim je usledio šok i krik se prolomio salom (VIDEO) 12:05
Brak i veze KOD NOVOG DEČKA SAM STALA NA VAGU DA SE IZMERIM: Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će se ovo desiti! (VIDEO) 15:01
Strast NASTAVNICI KOJA JE PODELILA INTERNET IZ DEKOLTEA SVE KIPI, a njene izjave su još šokantnije: Nemam problem da spavam s očevima svojih učenika (FOTO) 16:01