Ispovesti POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM I IZJURIO IZ STANA: Sledećeg jutra zatekao je scenu od koje mu nije bilo dobro, nije očekivao da će mu se tako nešto desiti (FOTO) 19:00
Zanimljivosti GODINAMA NOSI GROZNO OBELEŽJE NA VRATU: Kija je želela da uradi nežan cvet, a kada je videla svoju tetovažu ostala je u neverici, godinama skriva svoje telo! 16:00
Telo NAPREČAC JE ODLUČILA DA SE ISTETOVIRA, ALI JE POSLE 20 MINUTA USLEDIO PAKAO: Kada je sklonila ruku na snimku, ljudi zanemeli! (VIDEO) 10:01
Ispovesti TRUDNOJ SU MI TRAŽILI DA IM PRODAJEM MAJČINO MLEKO! Zvezda platforme za odrasle otkrila jezive detalje sa čime se sve suočavala! (FOTO) 19:01
Strast GODINAMA NISAM IMAO ODNOSE SA SUPRUGOM, a onda sam odlučio da platim profesionalku! Sve je bilo suprotno od onoga što sam očekivao i čemu sam se nadao! 21:01
Brak i veze UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOGA SAM VOLELA, ALI ONDA SAM UGLEDALA NJEGOVOG SINA! Marinina priča izaziva jezu, a evo šta sada radi zbog mlađanog izabranika! (FOTO) 14:01
Ispovesti JOŠ PATIM ZA OCEM, ali počela sam da spavam s maćehinim dečkom! Ni ona nije čekala, odmah je prešla na novog, ali da li grešim? 21:01
Telo Istetovirala se od vrata do peta i GORKO SE POKAJALA! Jednu stvar nikako ne može da podnese! (FOTO) 08:01
Lice OČAJ ZBOG FILERA U USNAMA! Devojka podelila sa čitavim svetom kako izgleda nakon intervencije: Patka mi nije ravna! 13:00