Ispovesti "KUPIO SAM DEVOJCI IGRAČKU ZA ODRASLE, SAD JOJ VIŠE NISAM POTREBAN": Mladić ostavio urnebesnu recenziju na sajtu za odrasle 20:50
Odrasli AKO SPAVATE OVAKO VAŠ INTIMNI ŽIVOT ĆE SE POBOLJŠATI: Nova studija otkriva zapanjujuće rezultate! 19:00
Ispovesti DEČKO I JA SMO REŠILI DA UKLJUČIMO I MOJU NAJBOLJU DRUGARICU U INTIMNI ODNOS: Ono što se desilo posle toga promenilo nam je život iz korena 20:00
Strast ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PODELILA SVOJA RANA ISKUSTVA: "Upoznala sam upoznala tog muškarca, imao je najbizarniji zahtev ikada, panika me je obuzela!" (FOTO) 20:54
Strast MISLIO JE DA IMA SAVRŠENU VEZU, DOK NJEGOVA DEVOJKA NIJE TRAŽILA DA JOJ OVO RADI U KREVETU: "Više mi nije ni do intimnih odnosa, ne znam kako da joj kažem da to ne želim!" 21:00
Strast HEMIJA U BRAKU IM JE ODAVNO NESTALA I MISLILI SU DA JE ODLAZAK U SVINGERSKI BAR JEDINO REŠENJE: "Kada sam se otreznio samo mi je jedna scena bila pred očima!" 19:59
Strast ŽELEO JE DA ZAČINI INTIMNI ŽIVOT KAD SE UMEŠAO KOMŠIJA: "Mislio sam da je sve zabava, ali odluka moje žene me je uništila!" 20:00
Strast "MUŽ IMA 28 GODINA I VIŠE GA NE UZBUĐUJEM, JEDNOM U 6 MESECI IMAMO ODNOSE": Devojka je očajna zbog bračnih problema toliko da ne zna ni kako su decu napravili (FOTO) 19:01
Strast KAKO DA NEPOGREŠIVO PROCENITE OBDARENOST MUŠKARCA: Stručnjak za intimne odnose otkriva jednostavan i prilično pouzdan metod 20:02
Horoskop NAJINTIMNIJE TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je sebičan, Blizanac majstor vratolomija dok su Lavice bučne i strastvene! 07:00
Strast BAKA JE IMALA ODNOSE SA 15 LJUDI U ISTO VREME: "Posle razvoda imala sam 720 ljubavnika, ali jedno iskustvo je neponovljivo!" (FOTO) 20:00
Ispovesti IMALA JE BAJKOVITO VENČANJE A UJUTRU JE USLEDIO ŠOK: Ispovest ove žene sve je zaprepastila, a pakao koji je preživela posle prve bračne noći nije mogla ni da zamisli 18:00