Strast UZBUĐUJU ME DEVOJKE ZA ZABAVU, A RODITELJI MI PRETE: Traže da se smirim inače će uslediti žestoka kazna, ovo je njihov pakleni plan! (FOTO) 19:02
Horoskop MERKUR U RAKU UZBURKAĆE STRASTI OVOG LETA: Ove znake horoskopa u prvoj polovini jula čeka životna promena, iskoristite šansu! 07:00
Brak i veze TREBALO JE DA TO BUDE NJEN NAJLEPŠI DAN, A DOŽIVELA JE PAKAO! Uzalud je čekala mladoženju, ali onda ga je pronašla nedaleko od opštine: Pala je u trans zbog onog što je radio! (VIDEO) 10:10
Horoskop DOLAZI VREME ŽIVOTNIH PROMENA, MERKUR JE UŠAO U BLIZANCE: Blizanci će blistati do kraja 2023, Strelčevima sledi veza iz snova, a Ribe dobijaju supermoći! 07:01
Horoskop SPREMITE SE ZA UDAR PUNOG MESECA U STRELCU: Ključni dan je 3. jun 2023. godine, snovi i nadanja su na prekretnici, a 3 znaka će najsnažnije osetiti njegov uticaj! 07:01
Zanimljivosti DEČAK JE U ŠKOLU DOLAZIO U POCEPANIM PATIKAMA: Nadao se da to niko ne primećuje, a onda ga je reakcija dece iz odeljenja dovela do ivice suza (VIDEO) 15:01
Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 12:01
Zanimljivosti ZASPAO JE POSLE PIJANSTVA I SUTRADAN SE PROBUDIO U KOVČEGU: Oko njega u kapeli bili su svi njegovi najvoljeniji, ali nisu ga čuli kada je počeo da ih doziva! (FOTO/VIDEO) 14:08
Brak i veze NE ŽELI DA DA ME UPOZNA SA SVOJIM RODITELJIMA: Devojka otkrila bizaran razlog za svog partnera, ko bi na ovo pristao? (FOTO) 18:01
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 16:06