Odrasli UMRO DVAPUT KADA GA JE 4.000 VOLTI UDARILO U GLAVU: Pao je u komu, a kada je iznenada otvorio oči desilo se nešto još JEZIVIJE! 08:30
Telo IZGORELO JOJ 50 ODSTO KOŽE, UDALA SE ZA FUDBALERA: Treće dete rodila nedavno - a GRMI KAKO IZGLEDA, sad izbacila grudi bez pardona! (FOTO) 21:10
Telo ŽENA FUDBALERA ĐORĐEVIĆA PROŠETALA GRADOM U VEŠU: Manekenki pola tela izgorelo, a sada se skinula i kao san je 07:41
Odrasli FLAŠA ZA VODU JOJ EKSPLODIRALA IZMEĐU NOGU: "Stradao" joj polni organ, nije primetila malo UPOZORENJE na boci (FOTO) 08:44
Odrasli ZASPALA JE NA ŽURKI I PROBUDILA SE POSLE 6 NEDELJA U BOLNICI S JEZIVIM OPEKOTINAMA: A onda je usledilo nešto još GORE! 09:02
Dete STIGLI SMO NA PLAŽU, ČULA SAM DETE DA VRIŠTI: Odmah je shvatila šta joj se desilo, početak horora (FOTO) 08:11
Dete MAJA JE SINA ODVELA KOD LEKARA MISLEĆI DA IMA OPEKOTINE OD SUNCA: Kada je saznala koji SOK izaziva ovo - ostala je nepomična 17:39
Zanimljivosti JOVANA JE NEKADA PRALA ŠOFERKE: U nesreći je spržila pola tela, a onda je upoznala fudbalera kom je rodila troje dece 09:31
Odrasli IŠLA SAM U SOLARIJUM PRED LETOVANJE I SAD SAM U AGONIJI: Spaljena joj je koža zbog ove greške, a zbog plikova ne sme da radi ovo (FOTO) 18:20
Tetka Saveta KAKO DA ULJE NE PRSKA TOKOM PRŽENJA: Sjajan bakin trik koji će sprečiti opekotine, potreban vam je samo komadić jedne namirnice! 14:57
Zanimljivosti OVO JE MLADIĆ KOME JE PRESAĐENO LICE ČOVEKA OD 47 GODINA i o kom je brujao svet! Sada je objavljeno kako je izgledao pre tragedije, ljudi zanemeli! (VIDEO) 11:01
Dete NIKAKO NE DAJTE DECI OVU NAMIRNICU: Očajna majka upozorila je ljude šta može da se dogodi iz naizgled bezazlene situacije, njen mališan završio je u bolnici! 17:01