Zanimljivosti DOSTAVLJAČ PICE JE POZVONIO NA VRATA: Opušteno je pripremao isporuku ne sluteći šta ga čeka, a onda se dao u bežanje! (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo IDILIČNA SLIKA PORODICE OKUPLJENE OKO JELKE NESTALA JE U TRENU: Mama je fotografisala ćerku, ali onda je nastala katastrofa, dečak se u trenu prestravio! (FOTO+VIDEO) 10:02
Mace BEZBRIŽNO JE SPAVAO KADA MU JE MAČKA USRED NOĆI PRIREMILA ŠOKANTNO IZNENAĐENJE: Ono što je zatekao u krevetu razbudilo ga je u sekundi(VIDEO) 11:30
Roditeljstvo MAJKA VIŠE OD 5 GODINA NIJE VIDELA SINA: Nije ni slutila šta joj se dešava iza leđa a onda su joj suze samo potekle niz lice! (VIDEO) 14:15
Roditeljstvo HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo "KO ZNA ŠTA JE SVE TU BILO DOK DA MAMA NIJE DOŠLA KUĆI": Rekla je suprugu da pripazi na dete i psa u njenom odsustvu, kada se vratila zanemela je od prizora u sobi (VIDEO) 17:03
Brak i veze DEVOJKA U INVALIDSKIM KOLICIMA DOBILA JE ORIGINALAN POZIV ZA MATURSKO VEČE: Svi su strpljivo čekali da se konačno okrene, a iznenađenju nije bilo kraja kad je videla ko je zove! (FOTO+VIDEO) 10:00
Ostali ljubimci OTVORIO JE VRATA KAMIONA, A OVO STVORENJE GA JE GLEDALO SA SEDIŠTA: "Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti, izgledala je kao đavo" (VIDEO) 12:01
Brak i veze POSLE PET GODINA VEZE NA DALJINU SAČEKALA JE DEČKA NA AERODROMU: Zbog onoga što je uradila svi su je zgranuto gledali (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti ŽENA JE UŠLA U DNEVNU SOBU I POČELA DA LOMI: Njen muž se skamenio gledajući kako mu gazi video igricu, usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO) 12:00
Kuce DEVOJČICA JE NAIŠLA NA VRATA I ZASTALA OD PRIZORA KOJI JE ZATEKLA: Posle početnog šoka usledile su suze, ovaj snimak ganuo je sve roditelje (FOTO+VIDEO) 14:00
Brak i veze "TI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE": Ovakvu prosidbu nikad niste videli, buduća mlada od šoka pala na kolena (FOTO+VIDEO) 09:01