Ispovesti TINEJDŽER SE STIDEO SVOJE MAJKE ZBOG NJENIH GODINA, pa je pobegao od nje! A onda je saznao BOLNU ISTINU i gorko se pokajao! 10:40
Dete POMERILA JE KREVET NA KOM SPAVA NJEN OSMOGODIŠNJI SIN: Zanemela je kad je OVO ugledala - nije za gadljive! (VIDEO) 15:30
Roditeljstvo SLETEO JE AUTOMOBILOM U BUJICU, A NA ZADNJEM SEDIŠTU BILA JE BEBA LUKA: Nastala je neslućena drama, ono što je ovaj čovek zatim uradio je obišlo svet! (VIDEO) 07:50
Zanimljivosti ANĐELINA POKAZALA NAJMLAĐEG SINA POSLE TRI GODINE, SVI U ŠOKU: On je Bredova kopija i jedino je dete koje se NIJE ODREKLO OVOGA 11:15
Roditeljstvo "TO JE TO ZAR NE? OVO JE KRAJ": Sin i ja smo je držali za ruku dok je umirala, a poslednjim atomom snage je izgovorila još ovo! Nikada se nismo oporavili od tih reči! (VIDEO) 22:40
Vesti SRELA JE POZNANIKA I UPOZNALA GA SA SINOM: Ono što mu je rekla umalo ga nije ubilo - samo je zurio u prazno, a onda mu se obratio i dečak! (VIDEO) 22:20
Zanimljivosti MELANIJA PONOSNO OBJAVILA SLIKU SINA SA GLASANJA: Od Barona svi STREPE na fakultetu, evo šta je upisao i kakve povlastice ima 10:24
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 22:20
Ispovesti SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, A ONDA SAM GA UHVATILA NA DELU U KOLIMA: Ona je bila okrenuta ledjima, a kada me je pogledala - jedva sam ostala na nogama! 23:30
Brak i veze UHVATILA SAM SNAJU U KUHINJI USRED AKCIJE S DRUGIM MUŠKARCEM! Noćima ne spavam zbog onoga što je obećala mom sinu 23:30
Zanimljivosti NEKADA OPASAN FRAJER, A DANAS NEPREPOZNATLJIV: Slavni glumac je ljubio najlepšu ženu Holivuda, a sada je skroz propao 16:11