Odrasli DR VANJA MILOŠEVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ABORTUSU: Ono što je rekao dira pravo u srce, a onda spomenuo i najvažnije osobe u svom životu! (VIDEO) 19:30
Vesti ISPOVEST GINEKOLOGA DR VANJE MILOŠEVIĆA DIRA PRAVO U SRCE: Događaj iz detinjstva odredio mu je sudbinu, a postao je drugačiji čovek nakon tragedije iz 1999! (VIDEO) 17:45
Odrasli "MOJE TELO JE HRANILO BEBU, ALI I JOŠ NEŠTO U MOM STOMAKU": Očajna žena otkrila kroz kakav je pakao prošla u trudnoći, kada su je otvorili - i hirurzi su zanemeli! 16:05
Odrasli IAKO SAM LEKAR, ZANEMARILA SAM 2 RANA ZNAKA RAKA DEBELOG CREVA: Ako ovo osetite, odmah tražite pomoć lekara! 11:05
Odrasli IMALA JE GROZAN SVRAB TAMO DOLE: Doktori je lečili antibioticima, a onda je usledila ŠOK dijagnoza 20:30
Odrasli "TO JE BOMBA, IMA 200 PUTA VEĆU KONCENTRACIJU HORMONA" Dr Vanja Milošević upozorava žene na uzimanje OVE tablete 06:31
Dete NAŠA ZEMLJA PREDNJAČI PO BROJU MALOLETNIČKIH TRUDNOĆA: Svaki treći tinejdžer u Srbiji ima nezaštićene intimne odnose 09:06
Odrasli KADA PRIMETITE OVO NA VEŠU, PRVO JE VREME DA OSTANETE U DRUGOM STANJU: Ginekolog tvrdi da je to NEPOGREŠIV znak 13:20
Odrasli RANI SIMPTOMI TRUDNOĆE: Javljaju se pre nego što pomislite da ste u drugom stanju! (FOTO) 13:15
Odrasli KOME SE PREPORUČUJE PRENATALNI TEST I ŠTA ON POKAZUJE: Doktorka Mima Fazlagić rešava sve nedoumice budućih majki 12:00
Odrasli OPREZ PRILIKOM ODLASKA NA BAZEN: Saveti za dame kako da izbegnu neprijatne infekcije tamo dole 13:00
Odrasli PRVI SIMPTOM RAKA DEBELOG CREVA OSETILA SAM 2 MESECA PRE DIJAGNOZE BOLESTI: Nisam ni sanjala da bi to mogao da bude znak, ali javljao se uvek u isto doba dana! (FOTO/VIDEO) 13:01