Zanimljivosti POTRESNO IZDANJE GLUMCA KOG SMO OBOŽAVALI DEVEDESETIH: U kultnoj seriji je bio jedan od glavnih aktera, a danas jedva hoda - pogrbljen i pomoću štapa! (FOTO) 21:30
Zanimljivosti ZAVELA GA KADA JE IMAO 18, A ONA 42 - SAD SVI KRITIKUJU DA ŠETA SREDOVEČNU GOSPOĐU: Više hemije ima između njega i pastorke! 11:25
Odrasli PRVI SIMPTOM MOŽDANOG UDARA JAVLJA SE UJUTRU: Poznati holuvudski glumac podelio sa svetom detalje opakog stanja koje ga je zadesilo - OVO JE ALARM! 15:12
Zanimljivosti GDE ON KROČI, SAOBRAĆAJ SE ZAUSTAVLJA: Glumac je pre slave radio kao baštovan za SRPSKU PLATU, a sada mu se svi bacaju pod noge! (VIDEO) 18:20
Zanimljivosti NAJBOGATIJI DEČJI GLUMAC LEŽI NA PARAMA - i trn je u oku holivudskim facama: Kad vidite koliko je zaradio s 13 godina, zavrteće vam se u glavi! 07:05
Zanimljivosti MARGO ROBI NAPALA DIKAPRIJA! "Samo sam ga udarila, a onda sam pomislila da će me uhapsiti!" 18:10
Citat dana Znam da je to varka, ali život mi je priredio tolike trenutke surove stvarnosti da mi prija malo da sanjam. 17:21
Zanimljivosti NAJBOLJI FRAJER NA SVETU PUSTIO STOMAK, A KOSA SE SIJA OD MASTI: Protrljaćete oči kada vidite kako je ZAPUŠTEN (FOTO) 12:40
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE POBEDIO RAK: Dali su mu 2 godine, krivili steroide - a on danas izgleda bolje nego ikad! 12:30
Citat dana Trezan sam već 10 godina, a sećam se kada sam pio po dve flaše vina dnevno. Vino je bila moja stvar. 14:32
Zanimljivosti TOM HENKS TVRDI DA JE 35. GODINA NAJTEŽA: Čuveni glumac otkriva šta se tada dešava svakom čoveku, zanemećete od ovih reči! 19:40
Zanimljivosti IMALI SU NAJSKLADNIJI BRAK U HOLIVUDU DOK NISU URADILI DNK TEST: Strašna tajna je izašla na videlo! 20:20