Psihologija KO SU SUPRUGE DIREKTORA I DOKTORA? Istraživanje donosi zanimljive rezultate o tome kakve žene privlače muškarce ovih zanimanja (FOTO) 12:01
Zanimljivosti DVOSTRUKI ŽIVOT POZNATOG FUDBALERA POTPUNO JE UNIŠTIO NJEGOVU SUPRUGU: Posle 5 godina braka saznala je surovu istinu, od ovoga se nikad neće oporaviti (VIDEO) 13:08
Ispovesti BILA JE SIROMAŠNA I NA IVICI GLADI, A DANAS ZARAĐUJE 11.000 EVRA MESEČNO: Potpuno će vas zapanjiti na šta troši većinu novca! (FOTO) 12:01
Psihologija PRE PET GODINA SAM DUGOVALA 33.000 EVRA, a sad iz kreveta zarađujem milion godišnje! Neverovatna priča jedne žene: Muž me je ostavio s bebama i otad se sve promenilo! 16:01
Ispovesti NAJPOZNATIJI MUŠKI ŽIGOLO OTKRIO ŠTA MU ŽENE NAJČEŠĆE TRAŽE: Spremne su da me plate i 6.000 dolara za veče, a jedan paket je posebno privlačan! (FOTO) 07:10
Strast ZANOSNA PLAVUŠA "SRUŠILA" INTERNET! Muškarci joj plaćaju i ne žale i to nakon filma koji ju je vinuo u nebesa, a od cifre koju zarađuje zavrteće vam se u glavi (FOTO) 10:01
Ispovesti KORISTI OČAJ MUŠKARACA KAKO BI ZARADILA NOVAC: Lana naplaćuje 15 dolara po minutu, a evo šta za taj novac nudi! Među klijentima ima i sinove prijatelja! 21:00
Vesti KONAČNO JE OTKRIVENO ŠTA PREDSTAVLJA ŽENSKI ZNAK NA TOALETU! Nije haljina kao što većina nas godinama misli! 10:40
Zanimljivosti EVO KOLIKO NOVCA ZAPRAVO ZARAĐUJU INFLUENSERI! Erika raskrinkala Tiktokere, ovaj odgovor smo vi čekali! (VIDEO) 14:05
Zanimljivosti SKINULA SE POZNATA SPORTISKINJA, SVE GORI! Fanovi u transu, da li je ona najlepša žena na svetu? (FOTO) 18:01
Dete OVO JE NAJMLAĐA TRANSRODNA MANEKENKA NA SVETU! Ima samo 10 godina i njena majka je razapeta zbog onoga što joj radi! (VIDEO) 14:00