Brak i veze DANIMA JE ČULA ČUDNE ZVUKOVE IZ GARAŽE, A KAD JE OTKRILA ŠTA MUŽ KRIJE, PLAKALA JE KO KIŠA: Nije mogla da se oporavi 22:10
Vesti KOLA U KOJIMA JE BILA TRUDNICA SLETELA SU S PUTA I ONA JE PALA U KOMU: Bila je na aparatima kao biljka, a onda su joj bebu spustili na grudi, pogledajte ČUDO! (FOTO) 17:40
Vesti VRAČARA MI JE REKLA KADA ĆU UMRETI: Taj trenutak se bliži, a zbog onoga što mi se upravo desilo mislim da me nije lagala 12:31
Dete "OVAJ DEČAK IMA PORUKU S NEBA": Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a sada tvrdi da zna šta čeka sve ljude! 19:10
Odrasli PROBUDIO SE IZ KOME I ZABORAVIO 39 GODINA ŽIVOTA: Bio je ubeđen da i dalje ima 24, a kada se pogledao u ogledalo i na vratima video NJU zaplakao je kao dete! 14:10
Vesti DEČAK (8) JE TRIPUT PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Kada je vraćen u život mami je rekao šta je saznao, a ona se SLEDILA! (FOTO) 09:40
Vesti SMEJALI SE NA RAČUN SAOBRAĆAJKE PRINCEZE DAJANE: Isplivao redak kućni snimak, prizor slama srce na komade (VIDEO) 20:55
Brak i veze MOJA ŽENA JE IZGUBILA NOGU I SAD ŽELIM RAZVOD! Očajni muškarac priznao: Nismo imali odnose od nesreće, prošlo je 3 godine! 14:01
Zanimljivosti SANJA I DRAŽEN SU BILI NAJLEPŠI PAR: Počelo kao nameštaljka, a preraslo u najlepšu ljubavnu priču bivše Juge 10:50
Zanimljivosti PRE 24 GODINE JE POGINULA NAJLEPŠA JUGOSLOVENSKA GLUMICA: Njena ćerka se vratila na mesto tragedije i svi govore o ovom! 12:09
Vesti KOJI PERIOD DANA JE NAJOPASNIJI ZA VOŽNJU? Ovaj sat je rizičan za mlade vozače, tad ne bi trebalo da sedaju za volan! 17:40
Vesti POKOJNI BRAT MI JE SPASAO ŽIVOT, ZBOG NJEGA SAM IZBEGLA SAOBRAĆAJKU: Potresna ispovest sestre, ovaj detalj je - jeziv! 12:20