Zanimljivosti KUPILA JE ĆERKI DUKS SA ZANIMLJIVIM UKRASIMA: "Mislila sam da su to vile, a onda sam malo bolje pogledala i bila užasnuta" (VIDEO) 16:01
Lice ŽENA SA NAJVEĆIM JAGODICAMA POKAZALA ZASTRAŠUJUĆE REZULTATE NOVE PROCEDURE: Ljudi u neverici gledaju snimak i pitaju je samo jedno (VIDEO) 12:00
Kosa NIJE OPRALA KOSU GODINU DANA: Moj dečko želi da zagnjuri glavu u moje lokne koje divno mirišu! (VIDEO) 16:00
Zanimljivosti OBUKLA JE BAKINU HALJINU I NAPRAVILA SNIMAK: Kad je shvatila koliko se obrukala, htela je da propadne u zemlju od sramote! (VIDEO) 09:00
Tetka Saveta ZAČIN KOJI ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Zahvaljujući njemu biljke će biti zdrave i bujne tokom cele godine (FOTO) 15:00
Test ličnosti MATEMATIČKI PROBLEM KOJI JE IZAZVAO RASPRAVU: Oni koji su prošli kroz školske klupe trebalo bi da ovo reše za minut! (VIDEO) 14:00
Tetka Saveta STVARI KOJE NE PRIMEĆUJETE U SOPSTVENOJ KUĆI, A SVAKOM GOSTU UPADNU U OČI: Zbog ovoga drugi misle da ste škrti i siromašni 13:00
Tetka Saveta SPREJ ZA BRISANJE PRAŠINE ZA KOJIM SU DOMAĆICE POLUDELE: Štiti nameštaj od prljavštine, a koristi se samo jednom mesečno (FOTO) 11:00
Horoskop SREĆAN BROJ ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK U 2024: Devicama trojka donosi prosperitet, Vodolije prati anđeoska cifra lične transformacije! 08:00
Jela bez mesa SLANI ŠTAPIĆI, MEKŠI I UKUSNIJI OD ONIH IZ PEKARE: Izdašno pecivo koje će zahvaljujući jednom sastojku danima ostati sveže! 07:10
Strast DANJU UČITELJICA U ŠKOLI, NOĆU ZVEZDA ZA ODRASLE: Skandal je usledio kad je razotkrivena, tad je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO+VIDEO) 21:00