Roditeljstvo "DA NIJE BILO RODITELJA POVREDILA BI MALIŠANA": Ono što je devojčica uradila mlađem bratu izazvalo je oštru osudu na društvenim mrežama (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo ZATRUDNELA JE SA SAMO 13 GODINA: Odlučila je da rodi, a ovako danas izgleda njen život! (VIDEO) 11:09
Zanimljivosti ODVELA JE ĆERKICU U DINO PARK, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Žena je vrišteći trčala ka ulazu i vukla dete po podu, sve se odvilo u trenu (FOTO+VIDEO) 09:02
Roditeljstvo "JADNO DETE, IZGLEDA POVREĐENO": Ono što je ova majka uradila svojoj ćerkici izazvalo je burne reakcije javnosti, svi su se zabrinuli (VIDEO) 13:02
Zanimljivosti UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM, A ONDA JOJ JE ONA ULETELA U KADAR: Ono što je novinarka uradila vredno je svakog poštovanja, a ispod ovog video snimka komentari ne prestaju da se nižu! (VIDEO) 12:00
Zanimljivosti TREBALO JE DA TO BUDE NJEN NAJLEPŠI DAN: Devojčica je duvala svećice na tortu, u par sekundi nastala je nezapamćena drama (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo NA ZABAVI SU ŽELELI DA OTKRIJU POL BEBE, A ONDA JE NEZVANI GOST SVE OSTAVIO U NEVERICI: Upao je na proslavu, a onda se začula cika i vrisak svih prisutnih (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo BEBA SE IGRALA SA SESTRICAMA, A ONDA JE USLEDILA SCENA KOJA JE ŠOKIRALA CELU PORODICU: O reakciji devojčica svi govore, neverovatno je šta su uradile (FOTO/VIDEO) 17:01
Roditeljstvo ONO ŠTO JE DEVOJČICA REKLA SVOM OČUHU OSTAVILO GA JE U ŠOKU: Čovek je u neverici pogledao u nju, a suze su same tekle (VIDEO) 16:09
Roditeljstvo TRAŽILA JE ĆERKU PO CELOJ KUĆI, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Dete se ušuškalo kod jednog od "najvećih čovekovih neprijatelja"! (VIDEO) 15:01
Kosa IZA NJE SE VUKLO NEŠTO DOK JE ŠETALA TRŽNIM CENTROM! Zaprepašćeni prolaznici su je posmatrali u čudu, a tek su zanemeli kada su joj pogledali u naručje! (VIDEO) 14:05