Zanimljivosti ČUVENA GLUMICA VIŠE NE VIDI NI ŠTA JOJ JE U TANJIRU! Potresna ispovest zvezde filmova o Džejmsu Bondu, zdravlje joj je ugroženo! 15:30
Strast EVO KOLIKO PROSEČNO TRAJE DOBAR INTIMNI ODNOS: Ne biste verovali u kojoj kategoriji ima najviše ljudi! 16:00
Telo NIKADA NEĆETE POGODITI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Kad zatrese zadnjicom svi zaneme, a priznaje: Muškarci mi ne prilaze! (VIDEO) 16:01
Odrasli JEDAN SIMPTOM U OČIMA UKAZUJE NA MINI MOŽDANI UDAR! Poznati tridesetpetogodišnji glumac nedavno ga je doživeo, stanje mu je teško! 15:10
Ispovesti KORISTI OČAJ MUŠKARACA KAKO BI ZARADILA NOVAC: Lana naplaćuje 15 dolara po minutu, a evo šta za taj novac nudi! Među klijentima ima i sinove prijatelja! 21:00
Strast AKO DEVOJKA VOLI OVO PIĆE, ŽELI DA SPAVA SA VAMA NA PRVOM SASTANKU! Podaci zbog kojih ćete dobro razmisliti šta govorite o sebi potencijalnom partneru! 19:55
Psihologija KAKO DATI OTKAZ: Nekoliko saveta za dostojansten prekid saradnje sa poslodavcem (VIDEO) 17:10
Ispovesti IZBACILA SAM SVEKRVU IZ BRAČNOG KREVETA, ali moj suprug je krenuo za njom! Očajna žena potražila je savet: Ono što je usledilo me je tek slomilo! 19:01
Odrasli 5 ŠOKANTNIH SIMPTOMA NAJSMRTONOSNIJEG RAKA! Većina ljudi nije ih uopšte svesna, lekari upozoravaju: Svaka promena je alarm! 13:01
Roditeljstvo UKOLIKO JE VAŠE DETE NEMIRNO I NEPOSLUŠNO, NEMOJTE GA GRDITI, VEĆ RAZGOVARAJTE: Saveti psihologa za NEŽNO RODITELJSTVO o kojima svi pričaju! 16:01