Tetka Saveta KAKO OPRATI TRAKASTE ZAVESE: Jednan način posebno izbegavajte ma šta vam savetovali (FOTO) 19:01
Tetka Saveta PITALI SU LJUDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOLIKO ČESTO PERU JORGANE: Odgovori pojedinih će vas zapanjiti! 12:00
Brak i veze SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Ukoliko radi ove 4 stvari on se dopisuje sa drugom ženom i mnogo više od toga (FOTO+VIDEO) 20:01
Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 22:00
Tetka Saveta KAKO SAČUVATI MUŠKATLE PREKO ZIME: Korak po korak kako da ih pripremite za mirovanje do proleća (FOTO) 10:01
Citat dana Ako vaša sreća zavisi od toga šta društvo misli o vama, onda ćete uvek biti razočarani. 12:07
Kuce KAKO SE ODBRANITI OD AGRESIVNOG PSA: Samo dve reči mogu da vas spasu, a ovo nikako nemojte raditi! 19:52
Zanimljivosti ADRIANA LIMA ZAPREPASTILA PUBLIKU U PARIZU: Reči koje je uputila jednoj devojci neće biti lako zaboravljene! (VIDEO) 12:00
Brak i veze LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO) 20:00
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 21:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 20:05
Brak i veze KAKO PREBOLETI BIVŠEG ZA SAMO 10 DANA: Provereni trikovi koji brzo leče SLOMLJENO SRCE (FOTO) 20:02