Ispovesti GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu! 19:00
Odrasli SMRŠAJ BEZ DIJETE: Fitnes instruktorka izgubila 18 kilograma bez odricanja, a ovo su njeni saveti! (FOTO+VIDEO) 08:00
Odrasli POMAŽE KOD STRESA, JAČA MENTALNO I UKUPNO ZDRAVLJE: Ključni aspekti ekoterapije i tehnike za njeno sprovođenje 13:00
Odrasli NAUČNICI DOŠLI DO ZAPANJUJUĆEG OTKRIĆA: Jedna stvar pomaže u prevenciji demencije, nikada ne biste pogodili o čemu se radi! 13:00
Odrasli FITNES TRENER RAZBIJA MITOVE O VEŽBAMA ZA RAMENA: Ne gubite vreme i energiju ako nema rezultata, evo šta treba da radite (FOTO+VIDEO) 15:00
Odrasli DA LI ZNATE DA POSTOJI ZIMSKA I LETNJA PERUT U KOSI: Stručnjaci savetuju da posebno obratite pažnju na određene frizerske tretmane koji mogu da pogoršaju stanje 13:00
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 11:00
Ispovesti OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!" 19:00
Odrasli OPREZ PRILIKOM ODLASKA NA BAZEN: Saveti za dame kako da izbegnu neprijatne infekcije tamo dole 13:00
Strast EVO ZAŠTO ŽENE ZAMIŠLJAJU DRUGOG MUŠKARCA U KREVETU: Ukoliko ste primetili da vaša devojka previše mašta o drugome, verovatno ste u pravu! 20:00
Ispovesti ODUSTALA JE OD BRAKA NAKON PREVIŠE NESREĆNIH GODINA: Sada je donela odluku da napusti supruga, ali nije sigurna da je to pravi potez! 16:00
Strast RAD NA GRAĐEVINI ŽELI DA ZAMENI POSLOM ESKORT PRATNJE: Muškarac očajan zbog dugova u kojima se našao, otkriva plan lake zarade ali nije računao na jedan problem (FOTO) 20:01