Zanimljivosti POKVASILA JE KOSU I NA -30 IZAŠLA NAPOLJE: Svi gledaju u frizuru ove devojke i pitaju se samo jedno (VIDEO) 15:00
Horoskop DANAS JE MAGIČNI MLAD MESEC U JARCU: Ako ste željni velikih promena, sad je pravi trenutak – niz 111 donosi veliku sreću (FOTO) 08:00
Moda SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Ova devojka bila je prava atrakcija na ulici, nema ko se nije za njom okrenuo! (VIDEO) 10:40
Kosa OTIŠAO KOD BERBERA, A ONDA JE NASTUPILA SCENA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Ono što je ovaj mladić uradio usred salona ostavilo je radnika u neverici (VIDEO) 12:00
Kosa SVI SU UBEĐENI DA NOSI PERIKU: Svaki dan se suočava sa ruganjem, ljudi traže da mu dodirnu kosu! (VIDEO) 13:00
Kosa "TEBE SU FENIRALI DUVAČEM ZA LIŠĆE, PRIJAVI OVAJ ZLOČIN!": Podelila snimak skandalozne frizure, pratioci je urnisali u komentarima (VIDEO) 17:00
Kosa NIJE OPRALA KOSU GODINU DANA: Moj dečko želi da zagnjuri glavu u moje lokne koje divno mirišu! (VIDEO) 16:00
Kosa HTELA JE DA SE POHVALI UMEĆEM U KUHINJI: Trenutak nepažnje mogao je biti koban, ljudi u neverici šta se dogodilo! (VIDEO) 13:01
Kosa ONA JE MODERNA ZLATOKOSA I SVAKI DAN DOBIJA BRAČNE PONUDE: "Jedan muškarac mi je nudio 300.000 evra da se ošišam i pošaljem mu svoju kosu!" (FOTO+VIDEO) 15:00
Kosa SVI PRIČAJU O KOSI OVE DEVOJKE: Bujnu "lavlju grivu" obuzdala je u par koraka i dobila izgled od milion dolara (VIDEO) 21:01
Kosa SELA JE NAMRGOĐENA NA FRIZERSKU STOLICU: Jednim pokretom frizer joj je vratio osmeh na lice, više nije mogla da prestane da se smeje! (VIDEO) 09:01
Kosa GOSTOVALA JE U EMISIJI I SVI SU SE DIVILI NJENOJ LEPOTI: A onda je sve nestalo u trenu kad se u studiju prolomio vrisak! (VIDEO) 09:01