Kosa HANA JE ŽELELA BUJNU PLETENICU NA VENČANJU: Kada je izašla iz salona, umalo nije zaplakala pogledavši rezultate ovog "remek dela" (VIDEO) 17:01
Kosa ZAPUŠTENE I UĆEBANE KOSE, KOJU NIJE PRALA 2 GODINE, POJAVILA SE NA VRATIMA SALONA: Transformacija nesrećne žene naterala je svima suze na oči, ovo je njena priča (VIDEO) 10:01
Kosa NAPRAVITE BUJNE LOKNE ZA MANJE OD 300 DINARA: Potreban vam je samo jedan sastojak iz kuhinje (VIDEO) 17:01
Telo STRUČNJACI OTKRIVAJU TRIKOVE UZ POMOĆU KOJIH ĆETE ZABLISTATI NA VENČANJU: Evo koje tretmane nikako ne smete raditi pred svadbu (FOTO) 08:01
Kosa PROGOVORILA DEVOJKA KOJA JE TRPELA NASILJE U ŠKOLI ZBOG MANJKA KOSE: Sada je potpuno druga osoba, njena transformacija je neverovatna! (FOTO) 11:01
Šminka KADA OVA DEVOJKA RASPUSTI KOSU ZA NJOM LUDE SVI MUŠKARCI: O njoj bruji svet, nikome nije jasno kako je to uopšte moguće! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti DA LI SE SEĆATE SUZAN BOJL KOJA JE 2009. ODUŠEVILA SVET U ŠOU "JA IMAM TALENAT"? Evo kako danas izgleda, potpuno neverovatno! (FOTO/VIDEO) 20:04
Roditeljstvo SVAKI PUT KADA SAM BILA NA ULTRAZVUKU GOVORILI SU MI: To dete će zaista da ima mnogo kose, a onda sam je rodila... (VIDEO) 10:01
Kosa OD OVOGA NAM SE SMUČI ŽIVOT! Frizerka otkrila najskrivenije tajne svoje profesije: 6 stvari koje rade naše mušterije, a zbog kojih nam nije dobro! (FOTO/VIDEO) 16:01
Zanimljivosti DOTRČALA JE DO OCA ZBUNJENO PONAVLJAJUĆI KAKO JOJ JE NEŠTO U GLAVI: Kada je čovek konačno raspetljao njen rep doživeo je šok, odjeknuli su vrisci! (VIDEO) 15:05