Roditeljstvo ŠOK I NEVERICA: "Progovorila" beba stara samo 10 nedelja, a reakcija roditelja je urnebesna! (VIDEO) 08:15
VIP saveti ISHRANA ANE IVANOVIĆ U TRUDNOĆI: Ove namirnice su neizostavne u svakom obroku poznate trudnice (FOTO) 17:30
Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 19:55
Ispovesti MI SMO TRANSRODNI PAR IZ INDIJE: Proces promene pola oboje smo prekinuli kada smo poželeli bebu, porodica nas se odrekla(FOTO/VIDEO) 08:10
Roditeljstvo OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEKOM a kada su se vratili nisu mogli da veruju šta su zatekli! (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 14:05
Ispovesti BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO) 11:01
Roditeljstvo ISTEKLO MI JE PORODILJSKO I MORALA SAM DA SE VRATIM NA POSAO: Majka mi je na pitanje da pričuva dete dala odgovor koji me je zapanjio! 20:01
Roditeljstvo UNELI SU BEBU U KUĆU, A REAKCIJA PSA IH JE TOTALNO ZAPREPASTILA: Ovaj snimak osvojio je svet! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 18:01
Zanimljivosti MILICA MANDIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POLU BEBE: Evo šta je poručila trofejna sportiskinja koja će početkom proleća postati majka (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo MAJČINSTVO JE PREVARA, MRZIM SVE OVO: Niki je nedavno dobila bebu, a njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija (VIDEO) 09:10