Dete OSTAVILA SAM BEBU DA SPAVA SAMA U KOLICIMA NA ULICI: Ljudi mi kažu da sam luda, ali to je bolje za nju! 18:01
Roditeljstvo CEO SVET JE PRE DVE GODINE PRIČAO O "BESNOJ BEBI": Evo kako najpoznatije novorođenče sada izgleda, ljudi su šokirani! (FOTO) 13:05
Roditeljstvo Otišla je u bolnicu zbog napada slepog creva, a PORODILA SE POSLE 15 MINUTA! Ona je jedna od milion, evo šta joj se dogodilo! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti GDE JE SADA TA BEBA? Snimak pokojne princeze Dajane isplivao u javnost, svi govore o detetu u njenom naručju! 11:01
Roditeljstvo KAKO KOFEIN TOKOM TRUDNOĆE UTIČE NA RAZVOJ DECE: Zaboravite na omiljeni napitak do porođaja, savetuju stručnjaci! 17:01
Roditeljstvo NIGERIJSKI PAR DOBIO BEBU PLAVE KOSE I OČIJU! Roditelji u šoku, čudo prirode: Kako je moguće da je ovo naša ćerka? (FOTO) 13:01
Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 14:06
Strast TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila! 22:01
Roditeljstvo LEKARI SU MI GOVORILI: MAJKO, PAZI, SAD SI NAJPLODNIJA, ALI JA IM NISAM VEROVALA! Marija Mikić iskreno o novoj trudnoći posle samo mesec dana od porođaja! 15:45
Roditeljstvo SUROVI I BIZARNI OBIČAJI PRI ROĐENJU KRALJEVSKIH BEBA: Protokoli koji će vas ostaviti potpuno u neverici (FOTO) 14:12