Kuce OGROMNOG PIT BULA SU DONELI KOD VLASNICE U PORODILIŠTE: Nisu ni slutili kakva će mu reakcija biti, svet u šoku! (VIDEO) 13:34
Zanimljivosti SNIMLJENA TRUDNA DEVOJKA AL PAĆINA: Evo kako u osmom mesecu izgleda Nur koja je 54 godine mlađa od glumačke legende! (FOTO) 14:01
Roditeljstvo BEBA SE IGRALA SA SESTRICAMA, A ONDA JE USLEDILA SCENA KOJA JE ŠOKIRALA CELU PORODICU: O reakciji devojčica svi govore, neverovatno je šta su uradile (FOTO/VIDEO) 19:01
Zanimljivosti ŠETALA JE I ODJEDNOM NASRED ULICE UGLEDALA BESKUĆNICU! Zanemela je i počela da rida kada je shvatila o kome se radi: "Da li me prepoznaješ, ja sam tvoja beba?" (VIDEO) 12:09
Zanimljivosti KAKVA MOĆNA MAMA! Ljudi poludeli za najnovijom odevnom kombinacijom trudne Rijane, da li biste vi imali hrabrosti za ovakvu kombinaciju? (FOTO) 18:25
Zanimljivosti POGLEDAJTE KAKO ŽENE IZ AFRIČKOG PLEMENA USPAVLJUJU DECU: Ali jedan detalj na koži ove majke posebno je privukao pažnju! (VIDEO) 17:30
Roditeljstvo PORODILA SE I BEBA JE BILA PORED NJE U KREVETIĆU U BOLNICI: Ali kada se jednog jutra probudila vrisnula je od zaprepašćenja: Da li je ovo normalno? (FOTO/VIDEO) 16:05
Roditeljstvo MOJI RODITELJI NISU NIKADA IMALI VREMENA ZA MENE: Ipak, nisam mogla ni da zamislim da će se ovako ponašati prema mojoj ćerki, njihovoj unuci! 20:01
Roditeljstvo "SVI SU MI GOVORILI DA ĆE MOJE DETE ZBOG OVIH OČIJU BITI RUŽNO"! Evo kako danas izgleda beba o kojoj je pre nekoliko godina brujao svet! (VIDEO) 13:01
Mace OSTAVILA JE BEBU SAMU U SOBI NA TRENUTAK i odjednom začula vrisak starijeg deteta! Kada je dotrčala, već s vrata je videla scenu koja ju je zaprepastila! (VIDEO) 11:01