Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06
Strast TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila! 20:01
Roditeljstvo LEKARI SU MI GOVORILI: MAJKO, PAZI, SAD SI NAJPLODNIJA, ALI JA IM NISAM VEROVALA! Marija Mikić iskreno o novoj trudnoći posle samo mesec dana od porođaja! 13:45
Roditeljstvo SUROVI I BIZARNI OBIČAJI PRI ROĐENJU KRALJEVSKIH BEBA: Protokoli koji će vas ostaviti potpuno u neverici (FOTO) 12:12
Roditeljstvo ŠMINKALA SE IZMEĐU TRUDOVA DOK JE ČEKALA POROĐAJ! O potezima ove mame bruji ceo internet! (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo DETETU SAM DALA IME PO PANDEMIJI KORONE: Ljudi ne prestaju da me osuđuju, ali ja to ne bih promenila ni za šta na svetu! 15:01
Roditeljstvo STRUČNJAK RAZBIJA MITOVE O TRUDNOĆI: Šta zaista oblik stomaka govori o bebi, koliko je stvarno opasno da trudnice lete avionom i da li otac treba da prisustvuje porođaju? 14:10
Roditeljstvo URAĐENI PRVI MRI SNIMCI BEBE U STOMAKU! Nova tehnologija pokazala neverovatne podatke o plodu i izazvala brojne komentare! (VIDEO) 18:01
Ispovesti UČITELJICA ZBOG KOJE SU DRUŠTVENE MREŽE STALE: Rodiće 25 beba potpunim strancima, a trenutno je trudna s BIVŠIM UČENIKOM! 14:01
Roditeljstvo KAD SE NAPIJEM DRUGARICA MI DOJI DETE! Mlada majka otkrila kako se snalazi u novoj ulozi i sa željom da se provodi, reakcije su podeljene! (VIDEO) 14:01