Roditeljstvo MOJI RODITELJI NISU NIKADA IMALI VREMENA ZA MENE: Ipak, nisam mogla ni da zamislim da će se ovako ponašati prema mojoj ćerki, njihovoj unuci! 18:01
Roditeljstvo "SVI SU MI GOVORILI DA ĆE MOJE DETE ZBOG OVIH OČIJU BITI RUŽNO"! Evo kako danas izgleda beba o kojoj je pre nekoliko godina brujao svet! (VIDEO) 11:01
Mace OSTAVILA JE BEBU SAMU U SOBI NA TRENUTAK i odjednom začula vrisak starijeg deteta! Kada je dotrčala, već s vrata je videla scenu koja ju je zaprepastila! (VIDEO) 09:01
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Roditeljstvo OSTAVILI SU DETE SAMO U SOBI, POSLE PAR MINUTA ZATEKLI SU PRIZOR KOJI IH JE OSTAVIO U NEVERICI: Nisu ni slitili da ovako nešto može da se desi (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo NOVOROĐENČE ME JE SPASILO SIGURNE SMRTI: Uplašio sam se kada mi je ćerka prerano rođena, ali sada znam da je poslata da mi pomogne! (FOTO/VIDEO) 14:01
Roditeljstvo DETE JE PRAVILO NERED DOK JE JELO U HRANILICI, a o onome što je ova majka potom uradila bruji svet: "Sada više nema čišćenja kuće"! (FOTO/VIDEO) 15:01
Horoskop STIŽU DAROVI NEBA ZA ŠKORPIJE, RIBE, A POSEBNO BIKOVE: Njima će ovo biti najbolja godina u životu zbog snažnog Jupitera, a evo šta čeka ostale od SUDBONOSNOG 16. MAJA! 07:01
Roditeljstvo MISLIO JE DA JE BEBA ZASPALA KADA JE POKUŠAO DA IZAĐE: Vladala je apsolutna tišina, ali onda je usledio vrisak, pa udarac vratima! (FOTO/VIDEO) 08:01
Kuce UNELI SU BEBU U KUĆU I BOJAŽLJIVO JE PRINELI PSU, A ONDA ZANEMELI ZBOG NJEGOVE REAKCIJE: Usledio je vrisak, strahovali su, ali ovo nisu mogli ni da sanjaju (FOTO/VIDEO) 15:01
Strast VRELA NASTAVNICA ISTORIJE ZAVODILA I UČENIKE I OČEVE: A onda je otkrila šta je krila ispod stroge profesorske uniforme! (FOTO/VIDEO) 19:01