Roditeljstvo "MAJKE NE BI SMELE PRED DECOM DA DOJE NOVOROĐENČE ": Snimci mališana koji pokušavaju da nahrane bebu izazvali su brojne komentare u javnosti! (FOTO+VIDEO) 12:57
Roditeljstvo IZGARALI SU OD NEIZVESNOSTI DA SAZNAJU POL BEBE: Najzad su probušili balon, ali ono što se pojavilo ostavilo ih je u šoku, ovome se nisu nadali (FOTO+VIDEO) 11:00
Roditeljstvo JULIJA JE ŽELELA POROĐAJ NA EGZOTIČNOJ PLAŽI PA OSTALA ZAROBLJENA: Bračni par sa bebom upao u birokratski pakao, ne mogu da se vrate kući a novca je sve manje! (VIDEO)! 15:00
Vežbanje SA TEK ROĐENOM BEBOM ODLAZI NA TRENINGE U TERETANU: Ova žena izazvala je veliku pažnju javnosti, evo šta joj poručuju druge majke (VIDEO) 15:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Roditeljstvo DIRLJIVA SCENA KOJA NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Mačka je skočila na krevet gde je ležala beba, a onda je usledio trenutak čiste ljubavi! (VIDEO) 10:00
Roditeljstvo "KAKVA SI TI TO MAJKA, DA LI ČUJEŠ PLAČ BEBE": Bezbrižno se snimala telefonom dok se u pozadini čuje vriska njene ćerke, kritike ne prestaju 15:00
Roditeljstvo POSVAĐAO SE SA ŽENOM, A ONDA JE "BEBU" BACIO SA ČAMCA: Zastaće vam knedla u grlu kada vidite ove kadrove, a tek potez majke(VIDEO) 17:00
Ispovesti OSTAVILA JE SVOJU BEBU SA ROĐENOM SESTROM: Kada je došla kući nije mogla da veruje šta vidi, odmah je pozvala policiju! 08:01
Roditeljstvo BILA JE NA PLAŽI KADA JOJ JE GLADNA BEBA ZAPLAKALA: "Bez razmišljanja uzela sam da je podojim, a sutradan je snimak završio na internetu i nastala je drama" (FOTO+VIDEO) 14:02
Roditeljstvo SUPRUGA MU SE PORODILA I REKLA KAKO MORA DA SAČEKA NA POSETU: Ovaj tata nije želeo da propusti ni tren već je uradio jednu potpunu ludost koja je rasplakala sve žene (VIDEO) 15:02
Roditeljstvo "VOLIM SVOJU ĆERKU, ALI NEDOSTAJE MI ŽIVOT PRE MAJČINSTVA": Iskrena ispovest jedne mame izazvala je oštre kritike i brutalne komentare na mrežama 18:00