Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 16:06
Tetka Saveta NAJLEPŠE ČESTITKE ZA DAN ŽENA: Nema boljeg načina da pokažete nekoj bliskoj dami koliko vam je bitna! 08:46
Ispovesti TREBALO JE DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO, a onda se kod njega uselila žena sa kojom je ranije imao odnose! Jedna činjenica dodatno me je porazila, ali on tvrdi da su prijatelji! 21:01
Horoskop SVI SU ČEKALI MOĆNI 1. FEBRUAR: Sreća je na svakom koraku, evo kome se smeši nova ljubav, kome će novac padati s neba, a ko treba da sluša intuiciju! 08:01
Zanimljivosti KAO DA ČARLSA NEMA: Ovo je tema broj jedan britanskih medija, bruji se o kralju Vilijamu! 16:01
Zanimljivosti PRODAO JE AUTO DA BI PLATIO BOLNIČKE TROŠKOVE ZA PORODICU, a onda je jednog dana svratio do prijatelja: Navrle su mu suze na oči zbog onog što je tamo zatekao! (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo DRUGARICA JOJ JE PRUŽILA BEBU, A ONA JE VRISNULA I BRIZNULA PLAČ: Stvar koju joj je saopštila dirnula ju je do srži! (VIDEO) 16:01
Strast VODIO SAM LJUBAV SA PRIJATELJICOM, ALI ONA MI SE OD TE NOĆI NE JAVLJA: Muškarac potražio odgovor na pitanje koje ga muči i susreo se sa bolnom istinom! (FOTO) 19:01
Ispovesti OSTAVIO SAM ŽENU KOD KUĆE DA SAČEKA KUMA DA NAM MONTIRA KUHINJU: Trebalo mu je mnogo vremena, a onda sam jednog dana došao ranije kući! 14:10