Zanimljivosti JUČERAŠNJI POTEZ OTKRIVA PRAVO STANJE KEJT MIDLTON! "Mnogo je gore nego što priznaju" - SVI ZABRINUTI! 16:01
Zanimljivosti OVA GLUMICA JE ODBILA HEMOTERAPIJU I POBEDILA RAK DOJKE: Sad ima 72 godine, izgleda kao ZMAJ i kune se u OVO 17:55
VIP saveti POTVRĐENO ZAŠTO SVI MISLE DA KEJT MIDLTON UOPŠTE NIJE IMALA RAK: Princ se izlanuo, ključ je u PREVENTIVNOJ hemoterapiji 11:32
Odrasli DR KOMADINA NIJE IMAO NI JEDAN SIMPTOM DO NAPADA : "Mislio sam neće mene, sad imam rak koji ne može da se operiše!" 13:10
Odrasli MISLIO JE DA JE ZDRAV KO DREN, A ONDA SE SRUŠIO U TERETANI: Lekari su mu saopštili najstrašniju vest, sve je bilo jasno posle snimka! 07:30
Odrasli 10 SIMPTOMA RAKA OD KOG JE OBOLEO ČUVENI SPORTISTA, osvajač 11 medalja na Olimpijskim igrama! Jasne znake je ignorisao, a sada mu je ostalo najviše 4 godine života! 18:15
Odrasli NATAŠI (41) ZA KVRGU NA TELU LEKARI SU REKLI DA NIJE NIŠTA, a sad ima 4 tumora samo u srcu! Za njenu bolest nema leka, a ovo je 6 ključnih simptoma! 06:50
Zanimljivosti BRITANIJA U SUZAMA ZBOG KEJT! Svet zanemeo zbog nove fotografije voljene princeze! (FOTO) 17:42
Zanimljivosti KEJT MIDLTON SVE PREVARILA - OVO JE ODALO? Nove šokantne teorije o zdravlju princeze od Velsa 09:05
Zanimljivosti "ZASTRAŠUJUĆE JE I PONIZNO" Neprepoznatljiva Kejt Midlton nakon hemioterapije - slike kidaju dušu i pokazuju pravo stanje 07:20
Zanimljivosti KEJT MIDLTON SE OVOME NIJE NADALA: Novi udarac za princezu od Velsa - pominje se i Megan! 08:20
Zanimljivosti "NEĆE JOŠ DUGO ŽIVETI" - PROCURILA ISTINA O ZDRAVLJU KEJT I ČARLSA: Gore je nego što se mislilo, u palati spremni za najgore! 13:40