Ispovesti "SA TOBOM JE SAMO ZBOG VIZE"! Mlada žena verila se s potpunim neznancem i izgubila glavu za njim, ali nije ni sanjala šta će uslediti, mnogi su je upozoravali! (FOTO) 23:20
Brak i veze "KAD SMO SE UPOZNALI IMALA SAM 48 KG NIJE ME NI POGLEDAO": Jelena Bin Drai opisala prvi susret sa bogatim Arapinom za koga se udala! 10:49
Zanimljivosti OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan 18:01
Zanimljivosti JELENA TOMAŠEVIĆ O RAZLAZU SA SUPRUGOM IVANOM BOSILJČIĆEM: "Nisam želela da ispadnem jadnica" 15:00
Brak i veze SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDALA TRI PUTA! Sadašnjim mužem nije bila oduševljena, upoznali se kada je bila maloletna (FOTO) 10:10
Ispovesti UPOZNALA SE SA 5000 MUŠKARACA, ALI NI SA JEDNIM NIJE SPAVALA: Vera ima 23 godine i opasne uslove 19:25
Vesti POSLE 24 GODINE ODLUČILA JE DA POSETI OCA: Tatu pronašla na internetu, o njihovom susretu bruje mreže! (VIDEO) 14:25
Ispovesti VENČALI SU SE POSLE 2 DANA POZNASTVA: "Krijem od bake da sam se udala, plašim se da ne dobije srčani udar!" 12:26
Roditeljstvo VIDEO KOJI TOPI SVA SRCA: Baka prvi put upoznaje praunuku i njena reakcija će i vas rasplakati! 14:42
Brak i veze BILA JE SA DEČKOM KAD JOJ JE ZATRAŽIO BROJ TELEFONA: Njemu nije mogla da odoli, a ni on nije bio ravnodušan! 17:35
Ispovesti VERENIK MI JE UMRO NA DAN SVADBE, PA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Vodio je dvostruki život, ovo me je najviše zabolelo 18:20