Ispovesti IMALI SMO SAVRŠEN SASTANAK, ALI ODMAH POTOM MI JE POSLAO JEZIVU PORUKU: Imao je bizaran zahtev - zanemela sam! 22:30
Zanimljivosti ZAVELA GA KADA JE IMAO 18, A ONA 42 - SAD SVI KRITIKUJU DA ŠETA SREDOVEČNU GOSPOĐU: Više hemije ima između njega i pastorke! 11:25
Ispovesti ZAVRŠILA SAM KOD NEPOZNATOG MOMKA: Celu noć smo vrištali od strasti, a onda sam ujutru čula jeziv glas - imali smo društvo 15:20
Brak i veze BORA STANKOVIĆ JE UGLEDAO ANGELINU NA SLICI - i odmah se zaljubio: Pomislio je da je nikad neće videti, ali SUDBINA je imala drugačiji plan 08:20
Ispovesti "SA TOBOM JE SAMO ZBOG VIZE"! Mlada žena verila se s potpunim neznancem i izgubila glavu za njim, ali nije ni sanjala šta će uslediti, mnogi su je upozoravali! (FOTO) 01:20
Brak i veze "KAD SMO SE UPOZNALI IMALA SAM 48 KG NIJE ME NI POGLEDAO": Jelena Bin Drai opisala prvi susret sa bogatim Arapinom za koga se udala! 12:49
Zanimljivosti OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan 20:01
Zanimljivosti JELENA TOMAŠEVIĆ O RAZLAZU SA SUPRUGOM IVANOM BOSILJČIĆEM: "Nisam želela da ispadnem jadnica" 17:00
Brak i veze SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDALA TRI PUTA! Sadašnjim mužem nije bila oduševljena, upoznali se kada je bila maloletna (FOTO) 12:10
Ispovesti UPOZNALA SE SA 5000 MUŠKARACA, ALI NI SA JEDNIM NIJE SPAVALA: Vera ima 23 godine i opasne uslove 21:25
Vesti POSLE 24 GODINE ODLUČILA JE DA POSETI OCA: Tatu pronašla na internetu, o njihovom susretu bruje mreže! (VIDEO) 16:25