Zanimljivosti "PLAKALA BIH ISPOD VODE": Evo kako je prošao prvi dan na poslu jedne fotografkinje, ovo se ne viđa svaki dan! (VIDEO) 12:00
Brak i veze SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Mlada uhapšena na sopstvenoj svadbi i s lisicama na rukama sprovedena u policiju! (VIDEO) 09:00
Zanimljivosti EVO ŠTA JE MLADA MORALA DA URADI NA VENČANJU KAKO BI DOBILA NOVAC: Jedan bizaran običaj u Africi šokirao je svet (VIDEO) 13:02
Brak i veze NA SOPSTVENOM VENČANJU JE VARAO SUPRUGU I TO PRED SVIMA? Šokantno ponašanje jednog mladoženje izazvalo je burnu reakciju, da li biste se vi udale za njega? 08:59
Zanimljivosti MLADENCI SU UŽIVALI NA VENČANJU, A KADA SU IM UNELI TORTU NASTAO JE ŠOK: Ovome se niko nije nadao, svi su u neverici gledali u ovaj neverovatan prizor (VIDEO) 10:01
Brak i veze MLADA JE UŠETALA U CRKVU I USLEDIO JE ŠOK! Ljudi su videli šta joj se nalazi na velu, nastao muk, a zatim se prostorijom prolomio KRIK! (VIDEO) 09:01
Jela sa mesom RECEPT ZA PUNJENA JAJA: Savršeno predjelo za uskršnju trpezu koje će oduševiti vaše goste 06:00
Brak i veze ONO ŠTO JE MLADA TRAŽILA OD GOSTIJU IZAZVALO JE BURU NA INTERNETU: Da li biste vi pristali na ovaj uslov? (FOTO) 17:01
Ispovesti ŽELELA SAM USKRS IZ SNOVA, A ONDA SE NA MOJIM VRATIMA POJAVILA SVEKRVA S TIM U RUKAMA: Nisam mogla da verujem šta mi je priredila na praznik, bila sam uništena i ponižena! 15:01
Moda HALJINA U KOJOJ JE OVA DEVOJKA DOŠLA NA VENČANJE IZAZVALA JE ZGRAŽAVANJE, komentari su brutalni: To je tako neprikladno, ja je ne bih pustila ni u salu! (FOTO) 14:01
Strast ŽELITE ŠTO TIŠI INTIMNI ODNOS KOJI NEĆE REMETITI NIKOGA? Ovo su idealne i proverene poze, sve će goreti! 21:01