Odrasli VAŠE OBRAZOVANJE MOŽE POJAČATI POSLEDICE DEMENCIJE - a evo i kako! Čim osetite OVO znajte da je u pitanju vaš životni vek 10:24
Odrasli MISLILI SU DA IMA RAK MOZGA, ALI KADA SU DOBILI REZULTATE SLEDILI SU SE: Porodica se okupila, bolnicom su odjekivali bolni krici, a onda su ga isključili s aparata... 11:20
Odrasli PRVI SIMPTOM BOLESTI OD KOJE JE PREMINUO DRAŽEN DALIPAGIĆ JE PODMUKAO! Čuveni onkolog otkrio na šta PRVO treba obratiti pažnju i ko je u najvećem riziku! 17:20
Zanimljivosti ČUVENA GLUMICA SAOPŠTILA TUŽNE VESTI - BOLUJE OD RETKOG SINDROMA! Primorana je da radi jedno te isto svakog dana zbog neprijatnog simptoma u zadnjici! (FOTO) 18:05
Foto dana Brus Vilis se ne predaje - čuveni glumac, koji je oboleo od demencije, viđen je tokom vožnje Los Anđelesom. 10:35
Odrasli PEVAČICA POKAZALA FOTOGRAFIJE KADA JE MISLILA DA ĆE UMRETI: Ovako sam izgledala kada sam saznala od čega bolujem, nisam smela da se pogledam u ogledalo! (FOTO) 23:15
Vesti TATA JE SVOJOJ ČETVOROGODIŠNJOJ ĆERKI REKAO DA ĆE ONA USKORO OSLEPETI: Kada mu je izgovorila OVE reči, slomio se na komade! 10:55
Odrasli OVO SU SIMPTOMI RETKOG RAKA S KOJIM SE BORI VEDRANA RUDAN: Poznata spisateljica objavila potresnu kolumnu i saopštila: Umirem! 15:01
Odrasli INTIMNA ISPOVEST POZNATOG SPORTISTE: Mislio sam da osećam simptome prehlade, a bio je rak! Sve je uzrokovala polno prenosiva INFEKCIJA! 09:30
Odrasli ZNATE LI KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PREHLADE I GRIPA? Ključan je ovaj simptom i njegovo trajanje, a posledice mogu biti kobne 17:20
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 16:12
Odrasli OVOM RAKU TREBA 20 GODINA DA POKAŽE SVOJE SIMPTOME i najteže ga je prepoznati! Doktorka otkriva: 1 neobičan simptom ne greši 09:30