Zanimljivosti MARIJANA MATEUS SE UVUKLA U UZANI TOP, GRUDI KIPE - HOĆE NAPOLJE: U šestoj deceniji ima više samopouzdanja od devojka! 21:50
Horoskop UNIVERZUM IMA MOĆNU PORUKU ZA TRI ZNAKA: Na putu ka pravoj sreći morate uraditi jednu stvar! 09:01
Vesti DOBILA SAM BAKŠIŠ 1.000 EVRA U RESTORANU: Kada sam pročitala gnusnu poruku na računu došlo mi je da POVRAĆAM 14:30
Zanimljivosti "TEŠKO MI JE DA SE OPROSTIM..." Miloš Biković ostavio oproštajnu poruku, ne zna šta dalje (FOTO) 21:37
Zanimljivosti KEJT I VILIJAM HITNO PREKINULI ODMOR DA SAOPŠTE OVO! Svet mora da čuje njihovu poruku, nakon 12 godina istorija se ponavlja 13:46
Brak i veze PRE 10 GODINA SAM POSLAO PORUKU POGREŠNOJ ŽENI, PROGONI ME ONO ŠTO SE POSLE TOGA DESILO: Život mi se zauvek promenio 23:00
Zanimljivosti LIDIJA SE OPROSTILA OD DELONA I SVE - ŠOKIRALA: Šta se krije iza ove poruke - njene reči odjekuju! (FOTO) 11:05
Vesti GENIJALAN TRIK KAKO DA SPREČITE LJUDE DA SE PARKIRAJU PREBLIZU VAŠIH KOLA: Poruka koja odmah rešava problem! (FOTO) 16:45
Zanimljivosti BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA, ALKOHOL JE UNIŠTIO: Fanovi sumnjaju da se vratila poroku - ovo je njena poruka 07:30
Ispovesti LAGAO JE I VARAO I OŽENIO SE DRUGOM: Posle nekoliko meseci stigla joj je poruka od njega, a sadržaj je zapanjio! 20:10
Brak i veze MILICA IZ NIŠA ČEKA PETO DETE SA BOGATIM KAZAHSTANCEM: Nije mogla da odoli, pa mu odbrusila na društvenim mrežama! 19:05