Vesti PROBALI SMO JELA NAJČUVENIJEG MAĐARSKOG KUVARA: Kada su nam doneli prvi tanjir već nam je sve bilo jasno - bolje nije moglo! (FOTO) 16:20
Vesti VLASNICA RESTORANA ZAPOSLILA BESKUĆNIKA - pa joj je on pokazao pravo lice! Ovo nije mogla da očekuje (VIDEO) 13:05
Mace NA SVADBU MI JE UŠETAO NEPOZVAN GOST: Nisam znala šta da uradim, samo sam prišla i podigla ga od sreće (VIDEO) 13:22
Ispovesti OTIŠLA SAM NA VEČERU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Moj dečko je izgovorio rečenicu zbog koje su SVI ostavili hranu i počeli da zure u nas! 23:01
Vesti EVO ZAŠTO U RESTORANU PRVO DOBIJETE HLEB! Razlog vam se neće svideti, po sredi su oprobani trikovi iskusnih konobara 12:45
Brak i veze DEVOJKA JE BILA GLADNA I NAVALILA JE NA HRANU, a onda se se okrenula ka akvarijumu i zanemela od šoka! Neko ju je posmatrao kroz staklo i onda joj se i obratio! (VIDEO) 16:30
Vesti UZEO JE MARAMU I STAVIO JE NA STO U RESTORANU, a iz nje je provirila glava, pa jezik! Gosti su poskakali, začula se cika i vriska, preplašena žena je pobegla glavom bez obzira! 17:01
Odrasli OVO SU ZNACI OTKAZIVANJA SRCA KOJI SE JAVLJAJU NEKOLIKO DANA PRE! Priča mlade žene mogla bi da spase mnoge živote: Prvo sam osetila trnjenje 06:31
Zanimljivosti POLJUPCI DŽENIFER I BENA U HOTELU, ONA BLISTA OD SREĆE?! Šta se dešava sa razvodom - zaplet kao u latino sapunicama 13:05
Zanimljivosti NAJELI SE, NAPILI I POBEGLI! Par napravio ceh od 140 evra, zbrisao iz restorana - pa sve objavili na mrežama 09:10
Zanimljivosti TINA TARNER JE 1974. USLIKANA U SKADARLIJI I OVA FOTKA ZLATA VREDI: Uživala je u restoranu gde odlaze mnogi Beograđani 08:39
Roditeljstvo UŠLA JE U RESTORANSKI TOALET KAD SU KRENULI BOLOVI: Porodica se neplanirano sa ručka vratila sa novim članom! (VIDEO) 14:17